Ilyen lányt hol találhatok aki nem ítél el a hobbim miatt?
Figyelt kérdés
3.-os gimnazista fiú vagyok. Hobbijaim és egész életem a traktorok, haszonállatok, mezőgazdaság körül forog. Sajnos az osztályomban is elég hátrányos vagyok emiatt, már nem merek bekapcsolódni beszélgetésekbe mert nem tudok hozzászólni olyan témákhoz hogy mai divat, autók, számítástechnika, stb. Bemutatkozáskor is nem tudtam mást mondani, hazudni nem akartam, nem is fogok. Eléggé leírtak a többiek szerintem hogy az osztályprogramokon többször nem tudtam részt venni, mert az pont ütközött az állatok ellátásával vagy hasonlókkal. Mindenki egy parasztnak gondol. Szívem mélyén azért a második helyre egy lány beférne, sőt. De az a baj, hogy nem értenék meg sokan hogy most nem találkozhatunk, mert éppen mennem kell kultivátorozni, vagy éppen bika herélés van. Van esélyem szép lánnyal összejönni ilyen helyzetben? Ti a lány helyében visszautasítanátok? Ha tudnátok ezt hogy a fiú aki udvarol ilyen?2014. okt. 8. 21:37
1/12 anonim válasza:
"a második helyre egy lány beférne"
hát öcsén, így ne reménykedj..
többre tartod a disznókat mint a nőket.. és így akarsz nőt magadnak?
2/12 anonim válasza:
Egy ismerősöm 24 éves srác és ugyanezt csinálja, idősebb csaja van, 35 éves a nő. Idősebbekkel próbálkozz, 20 év felettiekkel.
3/12 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom hogy többre tartom a sertést, de nekem az első mindig az állat mert annak nem mondhatom hogy most kicsit később jövök, azok naponta várnak egy időben. 17 évesen furcsa lenne egy kicsit 20 feletti lánnyal ismerkedni, vagy lehet nekem fura kicsit
2014. okt. 8. 21:45
4/12 anonim válasza:
Úgy felesleges összejönnöd egy lánnyal, ha lemondod a randit azért mert épp a malacnak csinálsz épített műkörmöt. A lányok azt szeretik, ha ők vannak az első helyen és ez rendjén is van. Majd eljön az az idő is, hogy egy párkapcsolatot jobban fogsz értékelni, lehet még túl fiatal vagy ehhez.
5/12 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gond sôt. Aki szereti az állatokat az rossz ember nem lehet. Semmiképpen se városi lányokkal probálkozz. Inkább olyanokkal akik maguk sem vetik meg a trágya szagot és érdekli ôket ez a tevékenység. A nagy lóimádó lányok nyitottabbak az állattenyésztés felé :)
6/12 anonim válasza:
Én személyszerint nem szeretem ha a pasim állandóan velem van és ugrik ha úgy ohajtom. El tudom viselni ha más dolga van föleg úgy hogy ha segíthetek neki
7/12 anonim válasza:
Már nem azért, de miért adná fel az álmát a kérdező egy lányért? Ha szereti egy lány, akkor vele tart és elfogadja ezt. Nem egy példát tudnék említeni ilyen esetekre, amikor a lány társult a sráchoz és kimentek tanyára élni.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Valóban lehet jobb lenne vidékit keresni, csak én egy nagyvárosba ( Debrecen) járok suliba, és ahol lakom az is a településtől kintebb van, a városba nem is járok be nagyon, nem ismerek ott senkit jóformán.
2014. okt. 8. 21:54
9/12 anonim válasza:
Debrecen környéki falukból is biztos járnak a sulidba. Szerintem legyél diákönkormányzati tag azokat mindenki ismeri. Igy te is több emberrel beszélni és a kommunikációs érzéked is fejlôdne
10/12 A kérdező kommentje:
Diákönkormányzati tag nem leszek, mert csendes visszahúzódó vagyok, még az osztály előtti felelés is nehezen megy nem merek a többiek előtt megszólalni.
2014. okt. 8. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!