Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vajon itt találhatok olyan...

Vajon itt találhatok olyan lányt, aki elfogadna engem párjaként csúnya fiú létemre is?

Figyelt kérdés
A külsőmben semmi vonzó nincs, semmi sem jó rajtam, kedzve a testmagasságomtól a testsúlyomon át az arcszerkezetemig bezárólag. Sok álny csúfolt már, elutasított vagy csak szívatott, miután smárolt vagy szexelt velem... Sajnálom, hogy ilyen tökéletlen senki vagyok, de legalább van érző lelkem, még, ha ez egy lánynak sem jön be.
2014. aug. 24. 18:15
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Ne reménykedj,csúnya fiúként sosem lesz szerető barátnőnk.
2014. aug. 24. 18:18
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha így leírod magad, akkor tényleg nem lesz egy normális barátnőd sem. Lehet, hogy eddig rossz helyen keresgéltél, nem? Illetve próbálj meg változtatni azon, amin lehet. Már ha elég elszánt vagy. Hidd el, ha egy lány azt látja, hogy szarsz bele abba, hogy hogy nézel ki (de persze azt elvárod, hogy mindennek ellenére elfogadjanak a csajok), az csak elriasztja. A testsúlyon/alkaton pl. lehet változtatni, függetlenül attól, hogy túlsúlyos, vagy éppen túl sovány vagy, csak a megfelelő módszer kell hozzá.

Mondjuk, hogy őszinte legyek, annyira nem lehet gáz a helyzet, ha képesek voltak lefeküdni veled.

Mennyi idős vagy egyébként?

2014. aug. 24. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!