Lehet az életbe pasim, ha külsőleg 0 vagyok, de alapból nagyon bírnak a fiúk?
Figyelt kérdés
2014. okt. 8. 18:30
2/31 anonim válasza:
Képet! Nem biztos, hogy csúnya vagy ám.
3/31 anonim válasza:
Lehet, bár nem hiszem, hogy 0 vagy, legrosszabb esetbe is egy 1-es, ne legyél kishitű :D amúgy meg mindenkinek más jön be, lehet valakinek te vagy a 10-es. Na meg nem minden a külső.
4/31 anonim válasza:
Nebeszélj hülyeségeket! Nemszabad magadat lenézni! Mindenkinek tetszik valaki.Ne a divatmajomságot kövessed hanem legyél az aki te vagy a saját kisugárzásoddal egyéniségedddel.
5/31 anonim válasza:
persze hogy lehet,nem hiszem amúgy hogy 0 lennél külsőre
6/31 anonim válasza:
Küldj képet! Én sem hiszem el. :)
8/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, nagyon aranyosak vagytok. :)
De tényleg nagyon csúnya vagyok. :D Megpróbálok képet küldeni, de nem ígérek semmit. :)
2014. okt. 8. 18:39
9/31 anonim válasza:
Szia !
Küldesz fotót ?) . mi az amit csúnyának tartasz magadban ? A tested nem tudod formálni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!