Egy fiú, hogy változtasson magán külsőleg, hogy a lányok jobban felfigyeljenek rá (jobban kiszúrják, jobban megnézzék)?
Figyelt kérdés
Most ezt a legyen izmot hagyjuk, mert az több hónap akár év mire látszani fog rajta valami.2014. szept. 12. 10:03
1/20 anonim válasza:
Növessz agyat. A normális csajoknak az kell. Ha meg pláza nuni kell, akkor biza gyúrjál, meg vegyél ilyen pelikán ruhákat, meg ecset hajad is legyen
2/20 anonim válasza:
Eleve nem lehet tudni hogy most hogy nézz ki. Így nehéz választ adni.
3/20 anonim válasza:
Lila égnek álló haj, szegecses bőrnadrág, esetleg bohóc ruha és egy csomó minden van ... Ha csak az a cél, hogy "jobban kiszúrjanak, jobban megnézzenek".
4/20 anonim válasza:
Hát a többség azt mondaná, hogy igényesség mindenek előtt! de én ezt megcáfolnám, pont tegnap írtam valaki másnak is itt, hogy én pl egy szakadt punk voltam mikor összejöttem életem szerelmével...és az igényesség eléggé messze állt tőlem...jó nem azt mondom, hogy lehányt exploited pólóban jártam és 0-24-ben be voltam b**szva és nem is az utcán éltem, szóval ápolt voltam meg minden, de nem a mainstream divatot követtem soha, már csak elvből sem, oszt mégis lett nő....sőt mint utólag innen-onnan visszahallottam nem is csak egy kicsike fantáziáját indítottam be... :D
5/20 anonim válasza:
Divatosabb ruhákban kellene járnod szerintem.
Lehet,hogy rossz a frizurád,azon is lehet hogy változtatnod kell,meg ilyenek.
A kondi egyébként meg jó. Nyárra a kondizással olyan jó alakod lehet,hgy bátran odameetsz egy lányhoz,nem fog neked nemet mondani.
6/20 A kérdező kommentje:
Elég magas az illető, a vállai is szélesek igaz nem azért mert izmos hanem mert ilyen a genetikája, keze nem éppen izmos, nem kövér de nem is az a csontváz. Olyan látszik h van egy kis súlyfeleslege.
2014. szept. 12. 10:12
7/20 A kérdező kommentje:
Azt hogy kiszúrják a lányok, jobban megnézzék azt úgy értettem h akár randit vagy többet is elképzeljenek vele.
2014. szept. 12. 10:13
8/20 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy nagyon nincs neki önbizalma az illetőnek. De amúgy ha most elkezdene kondizni akkor 2015 nyarára elég sok látszana rajta h edz keményen?
2014. szept. 12. 10:16
9/20 anonim válasza:
akkor meg menj oda hozzá.
Szóval nem az a cél,hogy jobban megnézzenek,hanem hogy járni szeretnél vkivel.
Nézz egy lányra többször is,ha néz téged,és így szemeztek,akkor menj oda hozzá. Persze nagyon nehéz az első lépés tudom,de ha szeretnéd,h kapcsolatod legyen,akk meg kell tenned.
10/20 anonim válasza:
Újfent a magasvékonyhoz van szerencsénk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!