Senki se tetszik külsőleg igazán, mit tegyek?
Tudom, hogy gáz, de kevés ember az, aki igazán megtud fogni külsőleg.
Tudom, hogy a külső nem minden, viszont a mostani kapcsolatomnál is a következő a helyzet: úgy jöttünk össze, hogy külsőleg nem tetszett, de belsőleg imádom a barátomat. Emiatt rengeteg nehézség van részemről, mert belsőleg ilyen fiút nem fogok találni, de külsőre nem az "igazi". Nem hagyom el, próbálkozom megszeretni.
Viszont amikor megyek bárhova, alig látok olyan fiút, aki nekem tetszene külsőre. Nem nagyok az igényeim, és zavar részemről ez a felszínesség. A barátomat is szeretném megszeretni, mármint, hogy külsőre tetszen. Miért vagyok ilyen nehéz eset? Biztos bennem van a baj. Ezen hogyan tudnék változtatni?
"alig látok olyan fiút, aki nekem tetszene külsőre. Nem nagyok az igényeim"
:D
Az igényeim csak annyi, hogy ápolt legyen, igényes. Olyan, hogy izmos, szőke, stb. olyan nálam nincs, mert eddig akik nagynehezen megtetszettek anno külsőre is, mind eltérő stílusú és külsejű emberek voltak.
Egyzserűen sneki iránt nem érzek külsőleg olyan "pluszt".
Ha a külsőre nagyok az igényeid, a belsőre meg nem, akkor nem nehéz a dolgod. Ez viszont egy kicsit ellentmondana az általad írtakkal. Szóval az lehet a baj, hogy:
1. Nagyok az igényeid külsőre és belsőre is.
2. Olyan ízlésed van, ami miatt kevés srác tetszik, így viszont egy idő után ilyen dolgokon fogsz "kattogni", mint amit most kiírtál.
Jó megoldás nincs, illetve csak az, hogy addig keress, amíg olyat nem találsz, aki mindenben megfelel. Ha meg nincs ilyen, akkor te is olyan leszel, mint az emberek nagy része, hogy valamilyen kompromisszumot kell kötnie. Ez van! :)
"Viszont amikor megyek bárhova, alig látok olyan fiút, aki nekem tetszene külsőre. Nem nagyok az igényeim"
Ez mekkora. Te neha szoktal magadba nezni es gondolkozni? Csak ugy nagy ritkan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!