Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, lányok! Egyetértetek...

Fiúk, lányok! Egyetértetek ezzel a listával? Magatokat hányasba sorolnátok?

Figyelt kérdés
Én magamnak egy 8-ast adnék jobb napjaimon, átlagosabb napjaimon 7-es. Ti?:)
2014. okt. 7. 19:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A hatosban is vannak olyanok, akik ha jobb képet vágnának, feljebb kerülnének.Én kb. olyasmi vagyok, mint a kilencesben a szemüveges lány, de neki sem kéne a kilencesek között lennie, szóval szerintem nem helytálló a lista.
2014. okt. 7. 19:56
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem unjátok még ezt az idióta képet?

Rakás car az egész.

2014. okt. 7. 20:13
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem, mert tárgyként kezeli az embereket, és egy kép alapján rohadtul nem lehet megmondani ki hogy néz ki.

Illetve azt az illúziót kelti, hogy a nők fullsminkben, belőtt hajjal termelődnek valami gépsoron, és 0/24 így néznek ki.

A valóságban itt is van akár 3-4 lépcsőnyi ingadozás. ÉS EZ NORMÁLIS EMBERI DOLOG.

Én spec így gyakorlatilag 5-től 9ig (illetve gondolom eggyeseknek tízig), attól függ milyen napom van.

Amint látható "no effort".... hát igen, pl. vasárnap délelőtt másnaposan, az ágyból kikelve, macinaciban, éppen a ciklusom pattanásos időszakában pont ennyire vagyok csábos és fotogén.

Ha meg kiszedem a szemöldököm, frissen van mosva a hajam, ki vagyok sminkelve, érdekel is hogy mi van rajtam, és épp van elég humorérzékem az emberi hülyeséghez (magyarán aktiválódnak a sociális skillek), akkor simán akár 8-9 is.

Szóval hülyeség az egész.

2014. okt. 7. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!