Egyetértetek azzal, hogy a lányoknak nehezebb párt találnia a fiúknak meg nehezebb csak szexre találnia lányt?
Figyelt kérdés
2014. júl. 24. 18:29
1/18 anonim válasza:
Nem... Bénázva nehezebb mindenkinek az, amit el akar érni.
2/18 anonim válasza:
Azért mert a pasik többsége egy kiélt K@rva sajnos
3/18 anonim válasza:
Ez kétségkivül hülyeség! Már bocsi,a csajoknak sokkal könnyebb,mivel ha pl szakít a pasijával,már 5 pasi ugrik a kegyeiért általában! Szexre pedig mindig lehet találni valakit,csak eléggé rátermettnek kell lenni! :)
4/18 anonim válasza:
Nem, szerintem ha jó helyen keres a lány könnyű neki találnia párt találnia, viszont a fiúkat elég sokszor elítélik ("csak szexre kellek neki", ami persze nem alaptalan, mert sokan tényleg csak azt akarják, de szintén vannak bőven akik nem) Ez persze csak az én véleményem.
5/18 A kérdező kommentje:
"már 5 pasi ugrik a kegyeiért általában!"
általában ebből az 5 pasiból 6 szexet akar csak vagy valami mást, de tuti nem komoly kapcsolatot.
2014. júl. 24. 18:33
6/18 anonim válasza:
szerintem ha valaki kitartóan keres és nem adja fel és tényleg odafigyel akkor megtalálhatja akit keres...a nehézség a személytől függ :)
21F
7/18 anonim válasza:
Ezt te honnan tudod? :) Belelátsz a fejükbe? Pl. irok 1 példát! Van egy srác beléd van zúgva mint az állat,de te ugye párkapcsolatba vagy,ezért nem lép,türelmesen vár,a közeledbe marad,ha összeveszel a barátoddal megvígasztal,ha bármi gond van akkor ott van melletted! Ám egy napon ejt egy kis hibát,megakar csókolni,vagy éppen megfogja a melled,vagy a popsid,ez nem nagy ügy,lehet véletlen is...egyből nőként elítéled,hogy biztos csak szexet akar,holott csupán csak szerelmes :) Lehet,hogy az 5ből 4 azt akar,de mindig van 1 aki nem :)
8/18 A kérdező kommentje:
7-es
Nyilván van az az egy, de csak egy, pont ezért állítottam azt amit, tehát 5-ből egy pasi akar komoly kapcsolatot, viszont 5-ből 4 akar csak szexet.
2014. júl. 24. 18:40
9/18 anonim válasza:
Nemtudod kiszűrni azokat,akik csak szexet akarnak? :) Fiatal lehetsz még! Láss a színfalak mögé,necsak a vásznat figyeld.. :)
10/18 A kérdező kommentje:
9. 33 éves vagyok
2014. júl. 24. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!