Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egyetértetek azzal, hogy a...

Egyetértetek azzal, hogy a lányoknak nehezebb párt találnia a fiúknak meg nehezebb csak szexre találnia lányt?

Figyelt kérdés
2014. júl. 24. 18:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
És 33 éves létedre nem tudod még mindig kiszűrni a komolytalan érdeklődőket? Nemvalami sokat foglalkozol ezekszerint emberekkel :) Namind1 a lényeg,nyitott szemmel járj,ne lehajtott fejjel :)
2014. júl. 24. 18:45
 12/18 anonim ***** válasza:

Már nem azért,de 24 éves vagyok de soha nem akartam szexkapcsolatot mégis érdekes módon minden lány csak azt akart tőlem,akivel lehetett volna valami és ne mondja nekem senki,hogy mert biztos csak a r1b@ncokat veszem észre.A legegyszerűbb és a legszolidabb külsejű lányt kinéztem magamnak és lekoptatott,mint a szart.Sírnak a nők,hogy "jaj mindenki csak kihasználja őket",közben meg a legtöbbjük akkora ordas k*rv@,hogy szerintem ha belépnek egy templomba,akkor lángra kapnak.Ja és ezt az eddigi tapasztalataim alapján mondom.

Lehet,hogy egy idióta f**z vagyok más szemében,mert kihagytam azt a sok riherongyot,de az a baj,hogy lassan a sajátomban is kezdek az lenni,mert ennyi idő alatt nem találtam még egy olyan lányt se,aki ne r*b*nckodna össze-vissza és normálisnak lehetne nevezni.

Azt pedig szerintem hagyjuk,hogy a nőknek mennyire nehéz párt találniuk.Akárhány lánnyal próbáltam összejönni,mindegyik 100 vasat tartott a tűzbe.Amelyiknek x éve nem volt senkije az is összeszedett valakit,miután megismert.Szerintem el vagyok átkozva.Szóval rinyálhat az összes nő,de szerintem nem én vagyok az egyedüli férfi,aki lassan 24 éves és nem talált magának egy normális nőt.A ronda/hülye vagyok elméleteket pedig mellőzzük,mert egyik kategóriába se tartozom.

24/F

2014. júl. 24. 19:21
 13/18 anonim ***** válasza:
Na elmehet ám az összes nő a pi..ba. Kezd már a f..szom ki lenni veletek. Akkor én miért vagyok körülvéve olyan nőkkel, akik egyéjszakásra utaznak? 26-28 éves NŐK! Nekem komoly kapcsolat kell 30 évesen, és nem holmi egyéjszakás futó kaland. Utálom a nőket, de most már tényleg halál komolyan.
2014. júl. 24. 19:32
 14/18 anonim ***** válasza:
#12: Hejjj, 12-es kolléga, most olvastam a hozzászólásod. Ugyanígy vagyok 30 évesen (13-as hozzászóló is én vagyok). Mindegyik nő futó kalandokat akar tőlem, de csak azért, mert minden nagyképűség nélkül aránylag jól nézek, szeretek adni a külsőségekre, s a külcsín alatt úgy érzem, hogy rendelkezem azzal az alapvető műveltségi szinttel, ami rengeteg férfitársamból hiányzik, viszont a csajoknak ez sokkal vonzóbb, mert őket kedvükre formálhatják, alakíthatják. Én sem akartam soha egyéjszakásokat, és megmondom őszintén, soha nem is mentem bele egy nővel sem. Két nagyon komoly kapcsolaton vagyok túl, és soha mással nem létesítettem szexuális kapcsolatot a volt barátnőimen kívül. Ja és csak egy trófea lettem volna a gyűjteményükben, hát köszi, ebbe nem megyek bele, senki kollekciójában nem leszek benne, akinek ez a célja. Hülye egy felfogás, igaz? Van ez így.
2014. júl. 24. 19:43
 15/18 anonim ***** válasza:
aránylag jól nézek ki*
2014. júl. 24. 19:43
 16/18 A kérdező kommentje:
14. tökéletes ismerkedős szöveg :P
2014. júl. 24. 20:19
 17/18 anonim ***** válasza:
#16: Neked lehet, nekem pusztán tények. Persze ebbe is bele lehet látni, hogy tuti az a célom, hogy 867 nő rám írjon privit. Akkor ezennel közlöm, hogy egyetlen privát üzenetre sem fogok válaszolni. Remélem mindenkit kielégíthettem verbálisan.
2014. júl. 24. 21:20
 18/18 Imre777 ***** válasza:
Kinek hogy.
2016. aug. 29. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!