Egyetértetek azzal, hogy a lányoknak nehezebb párt találnia a fiúknak meg nehezebb csak szexre találnia lányt?
Már nem azért,de 24 éves vagyok de soha nem akartam szexkapcsolatot mégis érdekes módon minden lány csak azt akart tőlem,akivel lehetett volna valami és ne mondja nekem senki,hogy mert biztos csak a r1b@ncokat veszem észre.A legegyszerűbb és a legszolidabb külsejű lányt kinéztem magamnak és lekoptatott,mint a szart.Sírnak a nők,hogy "jaj mindenki csak kihasználja őket",közben meg a legtöbbjük akkora ordas k*rv@,hogy szerintem ha belépnek egy templomba,akkor lángra kapnak.Ja és ezt az eddigi tapasztalataim alapján mondom.
Lehet,hogy egy idióta f**z vagyok más szemében,mert kihagytam azt a sok riherongyot,de az a baj,hogy lassan a sajátomban is kezdek az lenni,mert ennyi idő alatt nem találtam még egy olyan lányt se,aki ne r*b*nckodna össze-vissza és normálisnak lehetne nevezni.
Azt pedig szerintem hagyjuk,hogy a nőknek mennyire nehéz párt találniuk.Akárhány lánnyal próbáltam összejönni,mindegyik 100 vasat tartott a tűzbe.Amelyiknek x éve nem volt senkije az is összeszedett valakit,miután megismert.Szerintem el vagyok átkozva.Szóval rinyálhat az összes nő,de szerintem nem én vagyok az egyedüli férfi,aki lassan 24 éves és nem talált magának egy normális nőt.A ronda/hülye vagyok elméleteket pedig mellőzzük,mert egyik kategóriába se tartozom.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!