Ti egyetértetek az adott helyzettel?
Nem tartom magam csúnyának. Magas, izmos vagyok csak pattanásos. És pont emiatt utasított vissza egy lány a minap. De azt se lehet elmondani, hogy kóros, csupán van egy pár. A lány ennyire felszínes, vagy tényleg velem a gond?
18/F
Ne aggódj, a lánnyal van a probléma. Ne is bánd a dolgod, akinek ez számít csak, azzal nem is érdemes kapcsolatot létesíteni. Az önbizalmad se csökkenjen ettől!
Az én páromnak (ő a fiú) nagyon pattanásos az arca és a háta. Két éve vagyunk együtt, engem soha nem zavart, sőt, segítek neki, sokszor bekenem az arcát és a hátát olyan krémmel, ami segít eltüntetni a pattanásokat. Egyébként más lányoknak is szokott tetszeni, szóval nem kizáró dolog a pattanás. Majd találsz te is olyan lányt, aki a belsőd miatt akar veled lenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!