Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lenne nála esélyem?

Pepperbá kérdése:

Lenne nála esélyem?

Figyelt kérdés
Hétvégén lettem 17 és pár barátommal elmentünk bálba. hosszabb hátul öszekötött höndör hajam van, igényes vagyok jó a humorom, jól beszélek.Megtetszett egy lány aki nagyon jól nézett ki. Párszor szemeztünk is, és végül odamentem hozzá, megkérdeztem a nevét, és mintha már tíz éve ismernénk egymást úgy beszéltünk. 20éves. számít valamit a kor? lenne esélyem nála?

2014. okt. 7. 06:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Feltételezem fiú vagy (és nem a hosszú, göndör copfos hajadból)... Szerintem természetesen van esélyed, miért ne lenne? Ha ennyire megvan az összhang, akkor tökmindegy ki hány éves, 3 év meg egyáltalán nem sok.. Az a lényeg, hogy a 20 éves nők általában nem hiszik el a 17 éves fiúkról, hogy kellően érettek.. Ha bizonyítod neki, hogy Te kellően felnőtt vagy, és éretten kezeled a dolgokat, akkor minden sínen lesz
2014. okt. 7. 07:25
 2/3 A kérdező kommentje:
csak az a gáz hogy ő győrbe jár én meg sopronba vagyok koleszos :/ de kb 8km re lakunk egymástól és ha tudnánk talizni akkor is csak hétvégén :/ nemtom milegyen... muszáj megpróbálni mert ha nem is jön össze akkor legalább megpróbáltam ... vagy fölös?
2014. okt. 7. 15:42
 3/3 A kérdező kommentje:
vagy írjak rá facen? :O
2014. okt. 7. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!