Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet esélyem nála?

Lehet esélyem nála?

Figyelt kérdés
Szóóóval a dolog annyi lenne hogy van egy lány (Én is ő is 12 [Én 12/F])aki tetszik nekem 6 éve egy suliba járunk és jártunk már (1-2.ban [:D]) és most újra azt hittem van esélyem.Ő szakított mert megjött az esze korán kezdtük.Egésznap mikor rám néz mosolyog szemöldök rángatás stb..Az utóbbi időben benn maradtam 1 órát felelsz vagy merszezni de csak azért mert ő is ott volt és hogy ha felelek elmondhassam.(Persze ha azt kérdezik kibe vagyok szerelmes :D)Aztán egyszer megtörtént a dolog megkérdezte az egyik lány én pedig a fülébe súgta és kirohanta az osztályból.Aztán vissza mentem és a szemébe mondtam.Mikor kimentem volt egy kicsi szem kontaktus és akkor nem tudom, talán szomorú volt a kifejezése.Aztán a barátnőjével chateltem és arra jutottunk hogy megkérdezi,hogy mit gondol rólam.És azt mondta jófejnek tart.Utána kértem hogy írja le hogy én akartam hogy megkérdezze.Aztán írtam mégse írja le(xD) de ő leírta összevesztek kibékültek.Szerintetek lehet esélyem nála vagy ne is próbálkozzak?Ha chaten ráírok hogy szólítsam meg?Szerintetek bunkóság lenne?

2014. szept. 28. 17:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Persze h van eselyed nala,de szerintem nem a baratnojen keresztul,hanem egyenesen vele kene kommunikalnod.Nyugodtan irj ra feszbukon,hivd el fagyizni,es probald meg jobban megismerni:-)))
2014. szept. 28. 17:07
 2/8 A kérdező kommentje:
6 éve ismerem és nem is barátnőjén keresztül akarom csak nem tudom chaten bunkóság-e ráírni sőt hogy így tudja el sem merem hívni sehova.
2014. szept. 28. 17:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Hívd el, nagyon cuki vagy:D
2014. szept. 28. 17:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát az elhívástól a dolog messze van de szerdán egy buszon vagyunk és beszélgetünk akkor mondjak valamit neki? :(
2014. szept. 28. 17:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg mit gondol rólad:-)
2014. szept. 28. 17:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Utsónak Like :)
2014. szept. 28. 17:25
 7/8 A kérdező kommentje:
most chateltem vele kedves volt :3
2014. szept. 28. 17:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Na, akkor csak ügyesen!:-)
2014. szept. 28. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!