Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet még esélyem nála?

Lehet még esélyem nála?

Figyelt kérdés
Van a suliban egy lány aki most került ide és nagyon szimpatikus külsőre,de még nem beszélgettem vele.Én most kezdtem a 12. osztályt,Ő meg a 9. et.Figyelgettem már párszor a lányt miközben a haverjaimmal beszéltem az udvaron és elég mély benyomást tett rám.Ma egyik szüneten vártam az egyik haveromat és láttam,hogy a lány az udvar sarkában van és néhány fiú osztálytársa(4-5) szívatja(verbálisan).Volt egy pont amikor az egyik gyerek a kávéautomatából vett kávéját egyszerűen ráöntötte a lányra,amitől a lány kiakadt és elkezdett sírni.Nem tudom elviselni,hogy egyes "férfiak" lányokon élik ki a hatalomhiányukat,így elég hamar felhúztam magam rajta.Elindultam hozzájuk ingerülten és a gyereket arrébb löktem és földre esett,de ekkora már oda került pár lány osztálytársa és fölkísérték az említett lányt,szóval még csak egyetlen szót sem tudtam váltani vele.Amire elvitték a gyerek felkászálódott és valami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag úgy gondolta jó ötlet lenne hátulról megütni engem(Nem nagyon rendített meg,évek óta járok terembe és a 85 kg-ommal szembe nem sokat ért a kis csoró,aki 50 kg vaságyastól...).Fordulatból visszaütöttem amitől megint földre került,a "barátai" egy része ekkor már sehol nem volt,a maradék kezdte magyarázni nekem,hogy csak viccből öntötte le stb...Otthagytam Őket és mentem tovább a dolgomra.Utólag az osztálytársam elmondta,hogy ismeri a lányt és volt egy hosszabb kapcsolata,amiben a srác többször is megütötte,ezért annyira félénk és fél az "agresszív" emberektől.A lány azóta ahogy látom kerül engem.Szerintetek lehet még reális esélyem nála?
2014. szept. 26. 12:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, matematikai esélyed még van ^^
2014. szept. 26. 12:57
 2/4 anonim válasza:

Nekem is volt ilyen esetem. :D

Mikor gép közelbe érsz vedd fel facebookon érdeklődj róla, hogy hogyvan. Vagy simán keresd meg az osztályában. Ezután keresd fel minél többszőr, légy vele gyengéd és ha bárki bántaná védd meg.

Mikor meglátja azért csinálod mert meg akarod őt védeni, változik a véleménye.

Sok sikert! És következőkor is csapd le az ilyen senki embereket. :D

2014. szept. 26. 13:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Van.
2014. szept. 26. 13:06
 4/4 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Nem őt (a lányt) bántottad, hanem azt, aki őt 'bántotta'.. magyarul megvédted. Mindenképp beszélj vele szerintem. Semmi rossz nem történhet. Mondd meg a lánynak, hogy te soha nem tudnál megütni lányt (remélem ez így is van).. Sok sikert!:))
2014. szept. 26. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!