Egy antialkoholista fiú, vagy lány hol ismerkedhetne? Hol vannak jó fej emberek, akik nem isznak?
Figyelt kérdés
18-24 éves korig.2014. okt. 7. 00:08
11/16 anonim válasza:
Teljes mértékben úgy sem tudod elkerülni.. Ha a párod nem, a szülei, a barátai vagy bárki nyilván koccint/kínál legalább alkalmakkor. Az autókat sem tudod örökre kerülni ha baleseted volt.
12/16 anonim válasza:
A problémáid nem az alkohol okozta, és nem is az fogja okozni, hanem az emberi hülyeség. Az alkohol csak egy eszköz. A fegyver sem öl magától, csak ha az ember használja.
13/16 A kérdező kommentje:
Akkor mégis hogy szabadulhatnék meg ezektől a rossz érzésektől?
2014. okt. 7. 23:30
14/16 anonim válasza:
Én totál megértem a kérdezőt pedig az ég világon semmilyen rossz élményem nem volt alkohollal. Hogy miért legyen az antialkoholista ember párja is az? Hát mondjuk mert az antialkoholista illető talán rosszul lesz ha az alkoholt ivó párját kell kóstolgatnia mondjuk egy csókolózás során. Vagy nem akarja párját részegen látni, ha ő amúgy viszolyog ettől az állapottól. Ez nem mindenkinél lelki dolog, valakinél ez inkább ízlés. Ahogy sokan undorodnak bizonyos ételektől, van aki az alkoholtól undorodik. Én például nem értem miért van kiemelve az alkohol a többi étel/ital közül. Azon senki sem ütközik meg, ha azt mondom, hogy a töltött káposztától tudnék hányni.
15/16 anonim válasza:
Úgy, hogy belépsz a jelen pillanatba, és nem rágódsz többet a múlt, illetve nem aggódsz többet a jövő miatt.
Ezt mindenképpen hallgasd végig, ha van kedved:
16/16 A kérdező kommentje:
#14 és #15, köszönöm szépen, kedvesek vagytok nagyon!
2014. okt. 8. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!