Egy antialkoholista fiú, vagy lány hol ismerkedhetne? Hol vannak jó fej emberek, akik nem isznak?
Figyelt kérdés
18-24 éves korig.2014. okt. 7. 00:08
1/16 anonim válasza:
Anti, az alkohlista DJ bulijában.
2/16 Láttál már,de mégse :) válasza:
Akárhol.
Nem mindegyik akar szintén absztinens barátot/barátnőt.
3/16 anonim válasza:
Pl. itt az oldalon
24F antialkoholista jelen
4/16 anonim válasza:
Ha lány vagy, írj privit. ;) Zsák a foltját, üveg a likát...
5/16 anonim válasza:
ilyen dolgok alapján keresnek párt? az igen!
szomjan haltak nyilván.Vagy detox,mert az ilyenek egyszer isznak de akkor rá is bsznak.
6/16 anonim válasza:
Aki nem iszik, az hogy lehet jóarc? :/
7/16 anonim válasza:
Jaj, várjunk mán! Én alkoholistát olvastam, nem antialkoholistát. Akkor tárgytalan, mindegy. Bocsi. :D
8/16 anonim válasza:
Sosem értettem ezeket az "anti" hülyeségeket. Mindennek megvan a maga haszna, ha mértékkel fogyasztják. Az alkohol is lehet hasznos. Sőt, még a fű is. Én nem iszok sokat, csak épp annyit, amennyi egészséges.
9/16 anonim válasza:
Nem igazán értem hogy miért erre akarsz alapozni egy kapcsolatot. Oké, te nem iszol, de a partnered miért ne tehetné? Elég nehéz lesz olyan embert találnod aki ünnepeken sem iszik meg pár kortyot.
10/16 A kérdező kommentje:
Miért erre akarok alapozni egy kapcsolatot? Mert így eléggé megkeserítette az életem az alkohol, olyan dolgokat kellett átélnem, amik traumát okoztak és más emberré tettek. Még az alkohol szagától is olyan dühös leszek, hogy ölni tudnék. Nem akarok egy olyan kapcsolatot, ahol az alkohol szaga miatt mindig feljönnének bennem a régi emlékek, traumák.
2014. okt. 7. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!