Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, ismerkednétek egy...

Lányok, ismerkednétek egy ilyen sráccal? 20/F

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy nagy bulizós fajta, de nem is vagyok egy megrögzött kocka. Versenyszerűen sportolok, iskola mellett dolgozom, bizonyos tekintetben újságírással is foglalkozom. A hobbijaim közé tartozik még a rajzolás, a filmnézés meg a főzés. A személyiségemet illetően úgy érzem, hogy értelmesebb ember vagyok, inkább visszafogottnak, de kellően határozottnak mondanám magam. A füvezés meg a dohányzás és egyéb dolgok nálam szóba sem jöhetnek. Persze a hátrányaim és a rossz tulajdonságaim is megvannak, de ezek egyrészt nem érdekesek szerintem egy idegen számára, másrészt ilyen helyzetben igyekeztem pozitív képet mutatni magamról, természetesen valótlan dolgok állítása nélkül. Úgy érzem, hogy nem kellek egy lánynak sem, pedig sokan mondták már rám, hogy helyes vagyok. És ez nem a szokásos kamu szöveg, tényleg még egy komoly kapcsolatom sem volt.
2014. okt. 6. 22:18
 1/7 LePeDő ***** válasza:

Az amit leírtál mind szép és jó :)

Mondjuk egy ilyen kérdésbe akkor már illene pár rosszabb tulajdonságot is írni...

De ez alapján szimpatikusnak tűnsz.

2014. okt. 6. 22:21
 2/7 anonim ***** válasza:
persze, tuti találsz majd vmi értelmes csajt :)
2014. okt. 6. 22:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Csak úgy érzem, hogy a mai korombeli lányokat egy ilyen srác, mint én, egész egyszerűen nem érdekli.
2014. okt. 6. 22:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Egy cipőben járunk.

20/F

2014. okt. 6. 22:45
 5/7 szilvi.20 válasza:
Nekem nagyon szimpatikusnak tűnsz.
2014. okt. 11. 14:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Kuldenel kepet akkor megmondanam...

21L

2014. okt. 18. 18:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Tévedsz nagyon is kívánatos lennél, csak a hozzáállásodon változtass,na meg keresgélj másutt.

Sporttársak például?

Miket tartasz a rossz tulajdonságaidnak? Lehet hogy a leendő barátnőd ezeket is szeretné...

2014. okt. 18. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!