Lányok, ti ismerkednétek olyan sráccal, aki a tescoban vásárol élelmiszert? Privi?
Figyelt kérdés
2014. aug. 19. 22:30
3/19 anonim válasza:
Ha nem lenne már pasim, akkor igen. Ismerkedni bárhol lehet.
4/19 anonim válasza:
Ez most komoly? XDXDXD Ugye csak vicc? Kérlek, mondd, hogy csak vicc!
5/19 anonim válasza:
Tesco-fétises lányok valószínűleg igen.
Sajnos sok az inkább Interspar és Auchan fétises lány, tehát kicsit nehéz a dolgot, de kitartás!
6/19 anonim válasza:
4. Biztos csak vicc. Valamit ki kellett találni ürügynek ahhoz, hogy ismerkedhessen. Vagy nagyon ráér és szórakozik.
7/19 anonim válasza:
múltkor én is a TESCO-ban vásároltam és igencsak megtetszett a pénztároslány, de sajna sietni kell ilyenkor, meg zavarban is voltam. nem tudom levette-e... :|
8/19 anonim válasza:
Aaaztamindenit! Én meg ma levittem a szemetet, valaki??? :D
Oké, visszavonom.
9/19 A kérdező kommentje:
4-es: miért lenne vicc?
2014. aug. 19. 22:36
10/19 anonim válasza:
Nem, sajnos a lányoknak csak az auchanban vásároló fiúk jönnek be. Bocs, de ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!