Ti ismerkednétek külföldi lánnyal?
Figyelt kérdés
Rám írt társkeresőn keresztül egy orosz lány. Aranyos, csak messze van. Ti ismerkednétek tovább vagy ne hagyjam elmenni?2014. aug. 15. 20:12
2/14 anonim válasza:
Persze, miért ne? Úgysem valószínű, hogy lesz a dologból valami.
3/14 anonim válasza:
ha nem olyan felszínesek, mint a magyar lányok igen!
5/14 A kérdező kommentje:
Utolsó! Ezt mire alapozod?
2014. aug. 15. 20:14
6/14 anonim válasza:
Vigyázz! Ez átverés! Nem tudom mibe, de valamibe bele akarnak rángatni. Én is jó néhány orosz csajtól kaptam már levelet... Miért gondolod, hogy pont egy orosz csajnak kellenél?
9/14 anonim válasza:
Ja hogy így, vigyázz mert eladják a veséidet.
10/14 anonim válasza:
Én is találkoztam ilyennel. 40 elmúltam és 23 éves csaj írt rám! Marha szép volt, de én válasz nélkül hagytam.
Arról szólhat, hogy befészkeli magát melléd, aztán meg lesheted, hogyan forgatja ki a valódi barátja az életedet, lakásodat, pénzedet. Ha egyáltalán csaj és nem pasi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!