Lányok. Ismerkednétek olyan sráccal akinek szőrös még a segge is?
Figyelt kérdés
Én mindenhol nagyon szőrös vagyok, pedig szőke kék szemű egyed lévén ez elég érdekes. :D Ráadásul a szőröm sötét, kivéve a karomon mert ott fehér. Ez azért milyen már? Még a riba*c is azt mondta, hogy mi ez a rendszer? Mondom copd le még eccer. Aztán már hallgatott.2014. okt. 6. 15:34
2/21 anonim válasza:
még a csajoknak is szőrös elárulom xd
3/21 anonim válasza:
Nekem nem szőrös a seggem egyáltalán.
5/21 A kérdező kommentje:
Hát nem éppen mindenkinek. Láttam már pár férfi segget, de nem abból a célból. :D
2014. okt. 6. 15:39
6/21 A kérdező kommentje:
és ki húzza le a seggemről anyám? gillette g*ci :DDD
2014. okt. 6. 15:41
8/21 anonim válasza:
# 6: Én úgy szoktam, hogy letusolom a seggem, hogy vizes legyen, beleguggolok a kádba, magam alá teszem a nagy tükröt, amiben anyám igazgatni szokta a haját, aztán leborotválom magamnak a seggem. Nem nagy kunszt. :P
9/21 A kérdező kommentje:
ez beteg xDDDDD
2014. okt. 6. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!