Lányok. Ti szeretitek, ha beszólnak nektek az utcán?
Amég győziket, meg berkit nézünk a tv-ben, addig ez valóban normális viselkedés.
Ettől függetlenül ez a legvisszataszítóbb viselkedés számomra. Alpári parasztok mászkálnak már mindenhol, akik azt hiszik, hogy ők a világ közepe, és mindenki csak azért él, hogy őket figyelje.
Akiket ismerek, hogy beszólogatnak, azoknak az IQ szintje is a normál szint alját talán megüti, bár sokaknál azt sem.
Én nem szeretem. Szerintem kicsit megalázó. Utánam rohadtul ne füttyögjenek, nem vagyok kutya és ne becézgessenek, hisz nem is ismerjük egymást. Alapvető tisztelet, na, ez az, ami hiányzik belőlük.
Jó pasi pedig nem csinál ilyet, akik a nők után kiabálnak az utcán, azok általában mind suttyó prolik, jobb esetben még több foggal, mint füllel, de annál kevesebb IQ-val. Egy értelmes nőnek ez a fajta tahóság nem jön be.
EGY NŐNEK SEM TETSZIK!
De most komolyan. Mekkora degenerált baromnak kell ahhoz lenni, hogy kigondold ezt a mondatot, és az agyad rávágja, h igen, ezt mondani kéne hangosan. Ahelyett, hogy mondjuk jó napot. Vagy Legyen szép napot. Vagy hogy Csinos vagy.
Az utcai zaklatásnak sose az volt acélja, hogy a nőket dicsérje, hanem azért, hogy a férfiak az általuk képzelt felsőbbrendűségüket fitogtassák. A célja a dehumanizáció és a megalázás, nem a bók.
Ez egy nőnek sem jön be.
Fúj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!