Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A komoly lányoknak miért nem...

A komoly lányoknak miért nem jut fiú? :S

Figyelt kérdés

Sziasztok! Fiúk és lányok véleményét egyaránt kérném.

A helyzet az, hogy van egy barátnőm, aki nem nevezhető valami szépségnek, viszont állandóan csak hülyül, bohóckodik, alig lehet vele miről beszélni, mert beszűkült látásköre van, semmiről sincs konkrét véleménye. Ehhez képest sokszor randira hívják a vele egykorú fiúk.

Én pedig komolyabbnak vagyok mondható, sok mindenről tudok dumálni, de nem vagyok az a bohóckodós típus (nem vagyok egy karót nyelt sem) viszont engem alig hívnak randira, mert "komolynak" tartanak. Volt 1-2 randim, de a srácok vagy nem jöttek be, vagy ők maguk ismerték be, hogy nem felelnének meg az elvárásaimnak (nagy lakásban lakok az anyukámmal, szép cuccaim vannak amiről mások azt hihetik hogy drága holmik)...vagy nem tudtak megfektetni az első randi után :D Másik barátnőm is épp ilyen komoly, és őt se hívják nagyon randizgatni, pedig nagyon okos és normális. Nem vágná át, nem használná ki a srácokat ahogy én sem.

A kérdésem: Hogy is van ez? Milyennek kéne egy komoly lánynak lennie, hogy randira hívják?

2014. okt. 5. 21:23
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

34-es vagyok.

39-essel maximálisan egyetértek,ebben a cipőben járok én is amúgy...

Nos a Kérdezőnek utoljára válaszolva,igen manapság nagyon nehéz magabiztosnak lenni,még akik sok dicséretet kapnak az életben másoktól,azok se nagyon tudnak magabiztosak lenni.Ez bizony az emberek felső 10%-a kinézetre,még nekik is nehéz annak lenni.

Akkor mit mondjon olyan srác,aki egész életében nem kapott semmilyen pozitív visszajelzést senkitől,és csak magára van utalva például?Vagy csak visszautasítást kapott egész életében a nőktől?

Na pontosan ezt próbáltam én elmagyarázni,de az álomvilág meg fog törni egyszer,csak nehogy késő legyen már akkor.És ezt üzenem minden hasonló válogatós lánynak és nőnek is :)

2014. okt. 5. 23:21
 42/44 anonim ***** válasza:
A legelején kihagytam hogy egyébként meg szerintem súlyos fogalomzavarban vagyunk az én szótáram szerint. Azt hívom komoly embernek, aki nem tud semmit élvezni, semmin szórakozni, csak tenni a dolgát. Szerintem te az intelligens szót kerested. Vagy csak nagyon elkanyarodtunk :)
2014. okt. 5. 23:24
 43/44 anonim ***** válasza:
Miért vésel köbe, konkrét, határozott elvárásokat? Így könnyedén előfordulhat, hogy veled szemben is megfogalmaznak ilyeneket, amiknek nem tudsz megfelelni.
2014. okt. 5. 23:55
 44/44 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon egyszerű a csaj! Haha

Röviden ami kell neki: diplomás, izmos,jóképű, trendi...,alfa.

Azért nincs senkije mert az átlagos férfiakat leszarja.

2014. okt. 6. 00:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!