A komoly lányoknak miért nem jut fiú? :S
Sziasztok! Fiúk és lányok véleményét egyaránt kérném.
A helyzet az, hogy van egy barátnőm, aki nem nevezhető valami szépségnek, viszont állandóan csak hülyül, bohóckodik, alig lehet vele miről beszélni, mert beszűkült látásköre van, semmiről sincs konkrét véleménye. Ehhez képest sokszor randira hívják a vele egykorú fiúk.
Én pedig komolyabbnak vagyok mondható, sok mindenről tudok dumálni, de nem vagyok az a bohóckodós típus (nem vagyok egy karót nyelt sem) viszont engem alig hívnak randira, mert "komolynak" tartanak. Volt 1-2 randim, de a srácok vagy nem jöttek be, vagy ők maguk ismerték be, hogy nem felelnének meg az elvárásaimnak (nagy lakásban lakok az anyukámmal, szép cuccaim vannak amiről mások azt hihetik hogy drága holmik)...vagy nem tudtak megfektetni az első randi után :D Másik barátnőm is épp ilyen komoly, és őt se hívják nagyon randizgatni, pedig nagyon okos és normális. Nem vágná át, nem használná ki a srácokat ahogy én sem.
A kérdésem: Hogy is van ez? Milyennek kéne egy komoly lánynak lennie, hogy randira hívják?
Azért, mert a KOMOLY lányok a párkeresést is túl KOMOLYan veszik. Ez itt a probléma.
Viccet félretéve jó, ha az ember felelősen válogat, de nem szabad a ló túloldalára esni, bár nálad szerintem nem ez a gond.
Valószínűleg olyan a személyiséged, kisugárzásod, ami azt érezteti a srácokkal, hogy melletted férfinek kell lenni a talpán, aki téged szeretne, ettől sokan megrémülnek és a relatíve könnyebb utat választják, ahol kevesebb elvárást sejtenek. Sok mai srácnak kevés az önbizalma egy ilyen lányhoz. Én viszont pont az ilyen lányokat kedvelem, mivel én is hasonló kisugárzással rendelkezem:)
Ha szeretnél ismerkedni, szívesen fogadnám!
Üdv: egy gépészmérnök hallgató srác (Bp.)
26-os vagyok.
Feleslegesen próbáltam úgy látom magyarázni,de ezen az oldalon már megszoktam,csak sajnos mindig próbálom elmagyarázni az embereknek,hogy nem mindenkinek olyan könnyűek a dolgok,mint nekik mondjuk...
Visszatérve a kérdésre is,Kérdező most kibukott belőled és látszik is az utolsó írásodból,hogy neked is nagyon durván magasan van a léc,és úgy válogatsz.Én nem akarlak lebeszélni róla,mert ha találsz olyat,amilyet szeretnél,akkor hajrá,de én nem sok esélyt látok erre megmondom neked őszintén.Ezen az oldalon már több hasonló lánynak próbáltam elmagyarázni,hogy a való élet az nem a tökéletes világ,ahol mindenki "helyes",meg magabiztos,erős,izmos.
Hanem vannak bizony,akiknek nem jutott ilyesmi,nem így születtek,vagy nem így nevelkedtek,vagy nem olyan a genetikájuk.Ne éljetek álomvilágban,mert így tényleg elszalad mellettetek az élet,és a srácok is.De jó messzire. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!