Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A komoly lányoknak miért nem...

A komoly lányoknak miért nem jut fiú? :S

Figyelt kérdés

Sziasztok! Fiúk és lányok véleményét egyaránt kérném.

A helyzet az, hogy van egy barátnőm, aki nem nevezhető valami szépségnek, viszont állandóan csak hülyül, bohóckodik, alig lehet vele miről beszélni, mert beszűkült látásköre van, semmiről sincs konkrét véleménye. Ehhez képest sokszor randira hívják a vele egykorú fiúk.

Én pedig komolyabbnak vagyok mondható, sok mindenről tudok dumálni, de nem vagyok az a bohóckodós típus (nem vagyok egy karót nyelt sem) viszont engem alig hívnak randira, mert "komolynak" tartanak. Volt 1-2 randim, de a srácok vagy nem jöttek be, vagy ők maguk ismerték be, hogy nem felelnének meg az elvárásaimnak (nagy lakásban lakok az anyukámmal, szép cuccaim vannak amiről mások azt hihetik hogy drága holmik)...vagy nem tudtak megfektetni az első randi után :D Másik barátnőm is épp ilyen komoly, és őt se hívják nagyon randizgatni, pedig nagyon okos és normális. Nem vágná át, nem használná ki a srácokat ahogy én sem.

A kérdésem: Hogy is van ez? Milyennek kéne egy komoly lánynak lennie, hogy randira hívják?

2014. okt. 5. 21:23
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
29es: Abban teljesen igazad van hogy a mai lányok durván válogatnak ahogy én is. Nekem is van egy pár szempontom ami alapján eldöntöm, hogy xy bejön-e vagy nem mint párkapcsolat. Viszont az átlagos fiúkat is szeretem nagyon. Nem kell se kirívóan helyesnek vagy intelligensnek lennie, nem kell elkényeztetnie vagy akármi. Legyenek tervei, legyen egy biztos anyagi háttere (az már pluszpont ha dolgozik), legyen magabiztos és még sorolhatnám..összességében legyen férfi, egy társ, egy támasz, a nő másik fele.
2014. okt. 5. 22:45
 32/44 anonim ***** válasza:

Azért, mert a KOMOLY lányok a párkeresést is túl KOMOLYan veszik. Ez itt a probléma.

Viccet félretéve jó, ha az ember felelősen válogat, de nem szabad a ló túloldalára esni, bár nálad szerintem nem ez a gond.

Valószínűleg olyan a személyiséged, kisugárzásod, ami azt érezteti a srácokkal, hogy melletted férfinek kell lenni a talpán, aki téged szeretne, ettől sokan megrémülnek és a relatíve könnyebb utat választják, ahol kevesebb elvárást sejtenek. Sok mai srácnak kevés az önbizalma egy ilyen lányhoz. Én viszont pont az ilyen lányokat kedvelem, mivel én is hasonló kisugárzással rendelkezem:)

Ha szeretnél ismerkedni, szívesen fogadnám!

Üdv: egy gépészmérnök hallgató srác (Bp.)

2014. okt. 5. 22:50
 33/44 A kérdező kommentje:
Amúgy tényleg azt nem értem, hogy sok fiú mondja hogy "igen egy komoly kapcsolat kell, egy olyan lány akit nem csak szobára lehet vinni. Nem kell hogy átlagos kinézete legyen" stb stb...és mégis olyan lányokkal vannak együtt (tisztelet a kivételnek) akiknek halvány lila gőzük sincs hogy mit akarnak az élettől, agyba-főbe csalják a párjukat, komolytalanok, vagy elmarnak mindenkit az adott fiú mellől.
2014. okt. 5. 22:50
 34/44 anonim ***** válasza:

26-os vagyok.

Feleslegesen próbáltam úgy látom magyarázni,de ezen az oldalon már megszoktam,csak sajnos mindig próbálom elmagyarázni az embereknek,hogy nem mindenkinek olyan könnyűek a dolgok,mint nekik mondjuk...

Visszatérve a kérdésre is,Kérdező most kibukott belőled és látszik is az utolsó írásodból,hogy neked is nagyon durván magasan van a léc,és úgy válogatsz.Én nem akarlak lebeszélni róla,mert ha találsz olyat,amilyet szeretnél,akkor hajrá,de én nem sok esélyt látok erre megmondom neked őszintén.Ezen az oldalon már több hasonló lánynak próbáltam elmagyarázni,hogy a való élet az nem a tökéletes világ,ahol mindenki "helyes",meg magabiztos,erős,izmos.

Hanem vannak bizony,akiknek nem jutott ilyesmi,nem így születtek,vagy nem így nevelkedtek,vagy nem olyan a genetikájuk.Ne éljetek álomvilágban,mert így tényleg elszalad mellettetek az élet,és a srácok is.De jó messzire. :)

2014. okt. 5. 22:53
 35/44 A kérdező kommentje:
26os azaz 34es: Nem provokációnak teszem fel a kérdést, de manapság olyan nagy kérés hogy egy fiú legyen magabiztos, legyenek tervei és tegyen valamit a szakmai előrejutásáért?
2014. okt. 5. 23:00
 36/44 A kérdező kommentje:
+ A külsőségeket most hagyjuk ebben az esetben.
2014. okt. 5. 23:01
 37/44 anonim ***** válasza:
100%
A magabiztossághoz az kell, hogy komolyan vegyék az embert. Ahhoz valamire büszkének kell lenni. Csak úgy nem jön magától. Na meg sokan összekeverik a beképzeltséget a magabiztossággal...
2014. okt. 5. 23:03
 38/44 anonim ***** válasza:
unalmasak ezek a kérdések,ha normális kedves nő lennél,lenne aki annak tart,és nem egyedül kínlódnál,Én pl egyenes gyűlölöm azokat, akik még viccelődni sem képesek.Meg próbálják itt beadni hogy azért van mert nem kell senkinek komoly nő...nem a fszt! csak nem mind1 milyen :D (már akinek mondjuk)
2014. okt. 5. 23:05
 39/44 anonim ***** válasza:
#33: Talán azért, mert már ráuntak arra, hogy a "komoly" lányok többségével nem lehet ötről a hatra jutni. Megismertem egy rakat lányt, tök normálisan elbeszélgettünk, intelligensen, aztán elpárologtak, amikor találkozni szerettem volna velük. És egyikük sem volt léha, bulizós, felelőtlenül k*félgetős stb., mert az ilyenekkel szóba sem állnék. Viszont meggondolandó, hogy érdemes-e ilyen lányokra időt és energiát fordítani, ha nincs semmi eredménye. De a nők többségének semmi nem jó. Ha próbáljuk őket jobban megismerni, és lassabban haladunk, akkor ránk fogják, hogy töketlenek vagyunk. ha kicsit gyorsabban haladnánk, akkor biztosan csak meg akarjuk őket d*gni. A magabiztosságról meg csak annyit, hogy sok nő ezt elvárja, holott azért ugyanennek bizonyos mértékben bennük is meg kellene lennie, vagyis pl. ezt sem tudnák viszonozni adott esetben. Tisztelet a kivételnek. Amúgy meg honnan tudná bárki is, hogy egy férfinak/fiúnak pl. milyen tervei vannak, ha sokszor még egy normális beszélgetésre sem adnak esélyt neki? És ez bizony marhára önbizalomromboló is tud lenni adott esetben, akárhonnan is nézzük. Vagy ha nem is önbizalomromboló, de mindenesetre elkeserítheti az adott emberkét, és egy idő után belefárad lelkileg az értelmetlen keresgélésbe. És vagy hagyja az egészet a francba, vagy inkább a "könnyebben kapható" lányokhoz fordul, mert velük legalább lehet valamit kezdeni adott esetben. A 29-es voltam.
2014. okt. 5. 23:07
 40/44 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te divatcikk vagy aki kiakar tűnni a tömegből ha meg nem bántalak. Komolynak tartod magad mert szeretsz beszélni a politikáról? A politika egy vicc az önzőség és manipuláció tökéletességre vitt életpéldája, mit lehet erről komolyan intelligensen beszélgetni? Hogy hogyan kéne és mi a jó? Hogy mi az jó az egy elképesztően problémás kérdés főleg mivel relatív, hogy meg mit kéne az meg abszurdum mert rajtunk semmi sem fog múlni. A gazdaság? Igen hiszen a csapból is ez folyik most, gondolkodó emberre vall ez a téma pont mint egy a nyelv meg a kultúra, azt hittem már túl nőttünk ezeken a sablonokon. Az egyik válaszadónak igaza volt, sejtem hogy te nem gondolkodó vagy, csak ismételgető, mások véleményét és tapasztalatait osztod hogy ezzel intelligensebbnek tűnj és kitűnj társaid szürkesége közül. Nem attól leszel komoly mert sablon divat témák érdekelnek, számomra ez csak egy valamiféle mentsvárnak szolgál nálad. Ezt az is alátámasztja hogy nő vagy. A nő és a férfi gondolkodás közötti különbség már régóta megvan állapítva de ez egyébként tapasztalható is elég csak megnézni az iskolát ahol a nők, lányok jobban teljesítenek mert magolnak de csak magolnak ... Ezt leginkább középiskolába vettem észre ahol ugyanazt elértem amit a lányok, akik 4-5 órát tanultak én meg semmit. Az intelligencia szerintem inkább a logika racionalitás függvénye mint sem a tudásé, persze kell az is hozzá de nem azt tartanám a legfőbb szempontjának. Egy szó se mint száz szerintem te nem komoly, komoly ember vagy csak egy egy elveszett kitűnni akaró leány akinek ez a kétségbeesett reakciója. Értelmesnek tűnsz és lehet hogy sok mindenről van fogalmas és szeretsz beszélni, de én nem így definiálom a komolyságot és azt a gondolatod is inkább nevetségesnek és szánalmasnak találom mint sem mint sem egy rejtelmes kérdésnek. Nem vagy te annyira komoly hogy az már zavaró legyen, máshol vannak a gondok, magadban keresd ne másokban. Remélem nem bántottalak meg, csak leírtam a véleményem.
2014. okt. 5. 23:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!