A komoly lányoknak miért nem jut fiú? :S
Sziasztok! Fiúk és lányok véleményét egyaránt kérném.
A helyzet az, hogy van egy barátnőm, aki nem nevezhető valami szépségnek, viszont állandóan csak hülyül, bohóckodik, alig lehet vele miről beszélni, mert beszűkült látásköre van, semmiről sincs konkrét véleménye. Ehhez képest sokszor randira hívják a vele egykorú fiúk.
Én pedig komolyabbnak vagyok mondható, sok mindenről tudok dumálni, de nem vagyok az a bohóckodós típus (nem vagyok egy karót nyelt sem) viszont engem alig hívnak randira, mert "komolynak" tartanak. Volt 1-2 randim, de a srácok vagy nem jöttek be, vagy ők maguk ismerték be, hogy nem felelnének meg az elvárásaimnak (nagy lakásban lakok az anyukámmal, szép cuccaim vannak amiről mások azt hihetik hogy drága holmik)...vagy nem tudtak megfektetni az első randi után :D Másik barátnőm is épp ilyen komoly, és őt se hívják nagyon randizgatni, pedig nagyon okos és normális. Nem vágná át, nem használná ki a srácokat ahogy én sem.
A kérdésem: Hogy is van ez? Milyennek kéne egy komoly lánynak lennie, hogy randira hívják?
Az, hogy érdekel a politika, a gazdaság, vagy a keleti országok, még nem feltétlenül fedi le a komolyság fogalmát.
Komolyság inkább az, hogy konkrét rövid-és hosszútávú terveid vannak az életeddel, mindig tudod, mit akarsz és mikor, már most elkezdted gyűjtögetni a pénzt nyugdíjas korodra, A,B,C és D terved van minden pénzszerzési lehetőségre, dolgozol/vagy van pár állásajánlatod, tudod, hol akarsz élni, hány gyereket szeretnél, akármi történjen, meg tudsz állni a talpadon, de legalábbis nem veszel el.
Ezt sokan keverik olyan dolgokkal, mint hogy 2érdekel az atomfizika". Oké. Szép és jó, de emellett lehet az illető egy infantilis, felelősségtudattal nem rendelkező, egyéjszakás kalandok tömkelegét védekezés nélkül lebonyolító, drogokat minden tájékozódás nélkül mértéktelenül fogyasztó akárki.
Nem derül ki azokból, amiket mondtál, mennyire vagy komoly, vagy nem.
A komolyság nem egyenlő a humor hiányával.
Én pl. komoly vagyok, és emellett nincs humorom. Értem, mások mit találnak viccesnek a viccben és miért (magyarán az intelligenciámmal felfogom a lényegét) csak éppen én nem tudok rajta nevetni. Lehet, hogy inkább te is ilyen vagy. Megnézel egy paródiát, vagy mások nevetgélését és egyszerűen nem hat meg.
Ilyen esetben legegyszerűbb egy olyan fiút keresni, aki szintén hasonló. A humor hiányával nincs semmi baj, bár manapság nagy elvárás és nagy értéknek tekintik, de az élet fontos dolgaiban nem hatalmas veszteség.
Ha viszont valóban komoly vagy, érett az önálló és felnőtt életre, akkor talán a 10 évvel idősebb korosztályban kellene keresgélnek. A fiúk lassabban érnek ilyen téren.
Jutna fiú,csak a hasonló gondolkodású srácokat észre sem veszed,mert nem az a tipikus "helyes gyerek" akire minden csaj bukik,és ezért nem veszitek észre őket.Ez a valóság,és ez tapasztalat,elég sok éves.
Egyetemista srác vagyok,hasonló gondolkodású,mint Te,és az ilyen lányok nálunk mind ugyanúgy a bunkó gyerekek után futnak,akik "helyesek" meg kigyúrtak.
A mi karunkon például nagyon sok hasonló típusú srác van,csak hát valóban nem a "leghelyesebbek",ezt elismerem.De mindegyik ad magára,és nagyon értelmesek is egyben.Hozzátenném,egyiknek sincs barátnője,és nem is nagyon volt még idáig,köztük nekem sem,pedig nekem mindenki akivel komolyabban elbeszélgetek,mindenki megkérdezi és nem érti,hogy hogyan nem volt még soha barátnőm.Mikor elmondom,hogy a felszíneskedés miatt,és amiatt hogy meg sem akarnak ismerni,elismerték,hogy valóban ilyen sajnos a mai világ.
23/F
Végigolvastam a hozzászólásaidat és a többiekét is. Szerintem azért nem találsz komoly pasit, mert nem divat komolynak lenni a fiatalok között. Elsőre lehet furának fog ez tűnni, de így van. Minden honnan azt halljuk, hogy legyen egyéniségünk, merjünk gondolkodni, viszont azt is megmondják, hogy miről mi legyen a véleményünk. Nem tanulunk meg gondolkodni, csak mások véleményét használjuk újra és újra. Sajnos én is ezt tapasztaltam, csak a lányoknál. A legtöbb korombeli lányba (egyetemisták) bele van nevelve, hogy a szőke herceget várják fehér lovon. De hogy ők bármit is tegyenek érte az már-már megbotránkoztatja őket. A legtöbben úgy gondolják, hogy alanyi jogon jár nekik a címlapokról kilépett "álompasi". Viszont akkor a másik oldalról nézve a férfiakba is bele"neveli" a társadalom, hogy bunkónak tahónak kell lenni, hogy szidni kell a kormányt a politikusokat vagy bárkit.
Nagyon nehéz normális párt találni, mondom ezt sok évnyi aktív keresés után. Szívesen beszélgetek erről, mert érdekes téma, főleg egy másik szemszögből is (a tiédből esetleg).
De addig is csak azt mondom ne add fel. Az értelmes emberek beolvadnak, mert a hülyék társadalmában az okosokat tartják hülyének...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!