Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiatal naturisták akadnak itt?

Fiatal naturisták akadnak itt?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Szeretnék barátkozni, ismerkedni fiatal (kamaszkorú és 20-30 év közötti) naturista emberekkel, esetleg egész családokkal ahol van fiatal családtag is. Én egy 25 éves szintén naturista, de környezetében ezzel kifejezetten magányos srác vagyok. Nekem sem családom, sem barátaim nem érdeklődnek a naturizmus iránt, tagja vagyok pár ilyen igényesebb csoportnak facebook-on (tényleg naturista csoportok) de egyszerűen ott nincsenek fiatalok. Lányokkal és fiúkkal is szívesen ismerkednék, barátkoznék, akár testvérekkel, vagy párokkal. és tényleg, akár 15 éves kamasszal éppúgy, mint mondjuk egy 30 éves, akár már családos anyukával/apukával. Lényeg a fiatalság. :) (a nem valódi naturisták számára hangsúlyozom: NEM erotikus szándékkal keresek!) Írhatsz üzenetet vagy hozzászólást is. :)

üdv mindenkinek!

2014. okt. 5. 11:38
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
Üdv!még csak 4 éve járok naturista strandra,a volt párommal is voltam nudizni a berényi strandra,nagyon tetszett neki az igazi szabadságérzés,pedig azelőtt nem volt ilyen helyen!Aki meg azt gondolja,hogy szexelni,meg stírölni járnak nudista strandra,az nagyon téved!de ha még is, azt hamar kiszűrik,kidobják!Le tudom sajnálni az olyan értelmileg visszamaradott egyszerű emberkéket,akik nem fogadják el,hogy vannak olyanok akik elfogadják a másik embert,akkor is ha meztelen.Amúgy meg szégyenlős vagyok, de ott nem kell szégyellni a meztelenséget.nem ruhában születtünk ugyebár!amúgy a naturisták többsége felsőfokú végzettségű,toleráns,modern felfogású természetszerető, egyén.Futólag találkoztam a magyar naturisták egyesülete elnökével is, Markács Rózsával.de több Facebookos naturista klubokból ismert emberekkel is.2 naturista klub moderátora tulajdonosa vagyok Face-n, ott is lehet ismerkedni csajokkal, bár sok a passzív közülük. vannak etikai szabályok,amit minden naturistának be kell tartania, pl:meztelen popsival nem ülünk sehova,törölközőt kell leteríteni a székre,padra.mások után is összeszedni a szemetet stb." A naturizmus a szabadságról és elfogadásról szól,nem a szexről és szabadosságról!Amúgy ha valaki csak maszturbálni mer,fényképez,kukkol, kibasszák mint macskát szarni.egyszer volt ilyen eset Berényben,mikor következő alkalomkor mentem,már jól meg termett egyenruhás Security-s hölgyek vigyáztak a rendre.amúgy az is illetlenség,ciki, ha valakinek feláll,de annak kivédése a hasra fordulás,vagy vízbe menni gyorsan.szép napot mindenkinek.
2014. okt. 28. 22:34
 12/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólást, bízok benne hogy ezt olvasva picit észhez térnek a kötekedni szándékozó emberek.

a 40 éves korú férfi számára: Azt hiszem érthetően és megfelelő indoklással fogalmaztam meg, miért keresek fiatalabb korosztályból. A trágár hozzáállást továbbra is műveletlennek tartom. Művelt, intelligens embereket keresek - a naturisták között ez többségben nem hogy elvárható, de természetes is.

2014. nov. 3. 12:16
 13/26 anonim ***** válasza:
Én sajnos már láttam szexet a gárdonyin.
2016. aug. 12. 12:51
 14/26 anonim ***** válasza:
Keresel még naturista embereket, vagy már nem?
2016. aug. 12. 16:17
 15/26 anonim válasza:

Vannak ;)

25/L

25/F

2016. aug. 12. 21:19
 16/26 anonim válasza:
100%
Itt vannak, de bezzeg a nudista strandra nem mennek ki.
2016. aug. 13. 12:16
 17/26 anonim válasza:
De kimennek, méghozzá Balatonberénybe ;)
2016. aug. 14. 07:06
 18/26 anonim ***** válasza:
20-án kinn lesztek ?
2016. aug. 14. 10:34
 19/26 anonim válasza:
Sajnos nekem munkanap. De mennék am.
2016. aug. 14. 11:01
 20/26 anonim ***** válasza:
Jó munkát ! :-( Ti egyébként somogyiak vagytok ?
2016. aug. 14. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!