Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Akadnak itt elvétve más...

Akadnak itt elvétve más nemzetiségű emberek?

Figyelt kérdés
Nos... barátságot szeretnék kialakítani (nemtől függetlenül) olyan emberekkel, akik kinézete eltér az európaitól.Ha magadra ismertél és hasonlóképp gondolkodsz, nyugodtan dobj egy üzenetet.:)18 év felettiek jelentkezését várom és természetesen előny, ha alapszinten beszéled a magyar nyelvet! :)Előre is köszönöm!:)
2013. okt. 1. 06:52
 1/4 anonim ***** válasza:

A más nemzetiség a nem európait jelenti? Mert sok nemzetnek nem tér el a kinézete, egy amerikai ugyanúgy néz ki, mint egy magyar.

Ha pedig a kinézet számít, akkor pl. egy harmadik generációs ázsiai vagy fekete is megfelel, aki külsőre más, belsőre viszont nem?

Egyébként Te is külföldi vagy, ha hasonló gondolkodásúakat szeretnél megismerni?

Olyat pedig itt biztos nem fogsz találni aki alapszinten beszél magyarul, ők nem hiszem, hogy magyar fórumoldalra járnának.

2013. okt. 1. 15:55
 2/4 A kérdező kommentje:

Valójában olyan személyekre gondoltam akik legfőképp kinézet terén térnek el az európai átlagtól.Az nem probléma ha magyarországi születésű az illető,ezért is bátorkodtam ilyen kérdéssel előrukkolni.Hiszen az mindenki számára nyilvánvaló,hogy más nyelvet beszélő emberek nem látogatják ezt az oldalt. :)Reménykedem, hogy vannak páran akik Magyarországra költöztek és valamennyire elsajátították a nyelvet, vagy pedig már eleve Magyarországon születtek.Emellett érdekelnek a kultúrák is,tehát ebbe is szeretnék beletekintést nyerni mások jó szándéka által. :)

Egyébként én sem vagyok magyar állampolgár, habár a külsőm és a beszédstílusom alapján ezt kevesen mondanák meg. :)

2013. okt. 1. 17:17
 3/4 anonim ***** válasza:
16 éves lány vagyok, Amerikából jöttem. A kinézetem nem tér el az Európaitól.
2013. okt. 1. 18:47
 4/4 anonim ***** válasza:

De aki Magyarországon született és már a szülei is itt szocializálódtak/régóta itt élnek/félvér/itt nőtt fel, azáltal valószínűleg nem fogsz túl nagy betekintést nyerni a kultúrába, hisz ők már gyakorlatilag magyarnak számítanak.

Én is így vagyok, életem nagy részét itt töltöttem, gondolkodásban-viselkedésben-kulturális szokásokban leginkább magyarnak számítok.

18-tól mennyire felfelé jó még? :)

2013. okt. 1. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!