Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol találhatnék egy olyan...

Hol találhatnék egy olyan okos és kedves fiút, mint Leonard a The Big Bang Theory-ban?

Figyelt kérdés
Annyira jó lenne ha végre találnék valakit, akinél érzem, hogy okosabb nálam és tudnám tisztelni ezért, aki kedves és megértő... nem kell, hogy jól nézzen ki, hogy divatosan öltözködjön. Miért olyan nehéz ilyen fiút találni? :( aki okos az általában irtózatosan beképzelt és kommunikálni sem lehet vele normálisan.
2014. okt. 4. 18:34
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

"jaj a vallást ne keverjük bele :D :D"

Többek között ez volt az egyik fő probléma. Én barátnőt szerettem volna, nem pedig szentet.

2014. okt. 4. 20:27
 22/31 A kérdező kommentje:
egyszerűen nem értem, hogy ha valakinek van egy kicsit magasabbfokú természettudományos képzése-bármely területen, hogy hihet valami felsőbbrendű lényben? Bár ez csak az én véleményem, lehet, hogy nem érem fel ésszel, de jelenleg így látom.
2014. okt. 4. 20:31
 23/31 anonim ***** válasza:

"egyszerűen nem értem, hogy ha valakinek van egy kicsit magasabbfokú természettudományos képzése-bármely területen, hogy hihet valami felsőbbrendű lényben?"

Ezzel nem értek egyet. Én például a lélekvándorlásban hiszek, ha nem hinnék és biztosan tudnám, hogy csak a semmi lenne a halál után már rég nem élnék. Továbbá én tudom, érzem hogy van lelkem, és iszonyatosan tud fájni.

2014. okt. 4. 20:36
 24/31 A kérdező kommentje:
:O
2014. okt. 4. 20:37
 25/31 A kérdező kommentje:
tényleg orvostanhallgató vagy?
2014. okt. 4. 20:38
 26/31 A kérdező kommentje:
na várj, akkor a Dawkinssal sem értesz egyet?
2014. okt. 4. 20:39
 27/31 anonim ***** válasza:

Szigorló vagyok.

Nem ástam bele magam a mémelméletbe, mert nem volt szimpatikus a munkássága, meg a téma sem fogott meg igazán.

2014. okt. 4. 20:46
 28/31 A kérdező kommentje:
rendben, elfogadom a véleményed, végülis több ideje vagy az orvosin. Ne haragudj, nem akartalak megbántani, lehet, hogy ezügyben később az én véleményem is változni fog (vagy nem), csak most így látom a dolgokat.
2014. okt. 4. 20:52
 29/31 anonim ***** válasza:

Nem bántottál meg.

Mindazonáltal azt megjegyezném, hogy nagyon sok kiváló egyetemi professzor is hisz valamiben, a természettudomány összeegyeztethető a vallásokkal, a bigott értelmezés az ami kevésbé.

Az pedig az én személyes véleményem, hogy a XXI. század talán legnagyobb tragédiája az, hogy az emberek elvesztették a kapcsolatot a vallásokkal. Az élet értelme csupán az élet élvezete, az élvhajhászat, a sikerért bármin és bárkin történő átgázolás vált. Mert mindent megtehetek, hiszen egyszer élek alapon. Aki pedig nem ilyen, az minden kapaszkodót elvesztett maga körül. Nem maradt más csak önmaga meg ez a szinte élhetetlen szenvedéssel teli bolygó. A vallások egyfajta biztonságot, remény és életcélt adnak. Olyan dolgokat, amik ma hiánycikkek.

2014. okt. 4. 21:05
 30/31 A kérdező kommentje:
Nagyon boldog lennék, ha találnék valami kapaszkodót, csak az a baj, hogy a vallás értelmessége nincs bizonyítva és így nem tudok hinni benne
2014. okt. 4. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!