Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol találhatnék egy olyan...

Hol találhatnék egy olyan okos és kedves fiút, mint Leonard a The Big Bang Theory-ban?

Figyelt kérdés
Annyira jó lenne ha végre találnék valakit, akinél érzem, hogy okosabb nálam és tudnám tisztelni ezért, aki kedves és megértő... nem kell, hogy jól nézzen ki, hogy divatosan öltözködjön. Miért olyan nehéz ilyen fiút találni? :( aki okos az általában irtózatosan beképzelt és kommunikálni sem lehet vele normálisan.
2014. okt. 4. 18:34
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
nem jönnek be a butább csajok
2014. okt. 4. 18:35
 2/31 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy én jól is nézek ki és divatosan is öltözködöm ki.

Meg egoista is vagyok, hozzá, ami a fentiekből látszik is :D

2014. okt. 4. 18:37
 3/31 anonim ***** válasza:

Sajnos ez így van, kicsit beképzelt vagyok :(

Attól még lehet velem beszélgetni!

2014. okt. 4. 18:38
 4/31 A kérdező kommentje:

szóval az okos fiúk azt szeretik, ha náluk okosabb a lány és ezért nem képes őket tisztelni.

egyébként pedig nem azt írtam, hogy buta vagyok, valószínűleg te lehetsz az, ha sikerült így félreértelmezned.

2014. okt. 4. 18:38
 5/31 A kérdező kommentje:
a beképzelt emberektől kiver a víz... mindig van olyan, aki okosabb- még nálatok is, semmi okotok nincs arra, hogy el legyetek magatoktól alélva.
2014. okt. 4. 18:39
 6/31 Költőnő? ***** válasza:
olyan körökben lehet mozogni... mindig bemutatnak egy-két új embert, ha nagy a társaság, aztán sosem lehet tudni, mikor alakul ki vmi
2014. okt. 4. 18:43
 7/31 anonim ***** válasza:
Azért tanulok, hogy én legyek a legokosabb.
 8/31 anonim ***** válasza:
nem vagyok beképzelt, meg túl okos se vagyok, csak nem szeretem azt érezni, hogy úgy érzi, én vagyok az okosabb
 9/31 A kérdező kommentje:
én sem úgy értettem, hogy annyival okosabb legyen, hogy képtelenség vele beszélgetni, csak annyival, hogy érezzem, hogy nem süt a szavaiból a hülyeség, mert az nagyon kiábrándító.
2014. okt. 4. 19:00
 10/31 anonim ***** válasza:

Lassan végzek az orvosin, azt hiszem elég művelt is vagyok, sok felé jártam, beutaztam fél európát, tehát azt hiszem, okos vagyok, persze ez egy relatív fogalom.

Az hogy mi számít kedvesnek és megértőnek megint egyénenként változik. Sajnos mostanában nagyon magányos vagyok, ezért csak nagy erőfeszítések árán tudok kedves lenni az emberekkel, nehéz úgy kedvesnek lenni, hogy rossz a kedved.

Kommunikálni azonban lehet velem, szeretek beszélgetni, beképzelt pedig csak egy kicsit vagyok, de inkább az önbizalomhiány dominál.

2014. okt. 4. 19:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!