Hol találhatnék egy olyan okos és kedves fiút, mint Leonard a The Big Bang Theory-ban?
Az a baj, hogy én jól is nézek ki és divatosan is öltözködöm ki.
Meg egoista is vagyok, hozzá, ami a fentiekből látszik is :D
Sajnos ez így van, kicsit beképzelt vagyok :(
Attól még lehet velem beszélgetni!
szóval az okos fiúk azt szeretik, ha náluk okosabb a lány és ezért nem képes őket tisztelni.
egyébként pedig nem azt írtam, hogy buta vagyok, valószínűleg te lehetsz az, ha sikerült így félreértelmezned.
Lassan végzek az orvosin, azt hiszem elég művelt is vagyok, sok felé jártam, beutaztam fél európát, tehát azt hiszem, okos vagyok, persze ez egy relatív fogalom.
Az hogy mi számít kedvesnek és megértőnek megint egyénenként változik. Sajnos mostanában nagyon magányos vagyok, ezért csak nagy erőfeszítések árán tudok kedves lenni az emberekkel, nehéz úgy kedvesnek lenni, hogy rossz a kedved.
Kommunikálni azonban lehet velem, szeretek beszélgetni, beképzelt pedig csak egy kicsit vagyok, de inkább az önbizalomhiány dominál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!