Hol találhatnék egy olyan okos és kedves fiút, mint Leonard a The Big Bang Theory-ban?
"Sokkal több ott a lány, azt hittem az orvosis srácok könnyen találnak valakit maguknak."
Igen sokkal több a lány. És akkora az egójuk, hogy te azt elképzelni nem tudod. Ők a női nem istennői, nekik csak adonisz pasi jár, vagy minimum egyetemi adjunktus, pénzes befutott vállalkozó, jól menő jogász, szakorvos stb. Vagy he nem ez a helyzet, akkor meg a külföldi hallgatókért epekednek, mert mi magyarok uncsik vagyunk, a dúsgazdag egzotikus perzsákhoz képest.Persze vannak aranyos lányok is csak ők mind foglaltak, szeretik a párjukat, és általában a párjuk is nagyon normális.
Ráadásul a medikus csak lesz orvos, ez csak potenciál, semmivel sem tart minket senki többre, pláne a lányok nem, mint bárki mást.
Ráadásul orvosi alatt az ember ismerősi köre eléggé beszűkül az orvosis ismerősökre, mert másra az egyetem mellett nem jut elég idő.
"Nem gondolod, hogy van, csak ti folyamatosan elmentek az ilyen lányok mellett mert a festett szőke, magassarkús bután röhögcsélő lányokat veszitek csak észre?"
Nem szeretem a szőke hajszínt. Van olyan lány aki szőke és tetszik, de alapból a barnát és a vöröset szeretem. Továbbá én az intelligens és művelt lányokat szeretem, az ilyen tipikus aranyos lányokat. Mint például Ted felesége a How I Met Your Mother-ből, ha már sorozatos a kérdés. És nem, én a normális lányokat is észreveszem, az előző barátnőm is ilyen volt, komoly, kedves, mélyen vallásos de vele valahogy nem működött a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!