Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol találhatnék egy olyan...

Hol találhatnék egy olyan okos és kedves fiút, mint Leonard a The Big Bang Theory-ban?

Figyelt kérdés
Annyira jó lenne ha végre találnék valakit, akinél érzem, hogy okosabb nálam és tudnám tisztelni ezért, aki kedves és megértő... nem kell, hogy jól nézzen ki, hogy divatosan öltözködjön. Miért olyan nehéz ilyen fiút találni? :( aki okos az általában irtózatosan beképzelt és kommunikálni sem lehet vele normálisan.
2014. okt. 4. 18:34
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Hogyhogy magányos vagy orvosisként? Sokkal több ott a lány, azt hittem az orvosis srácok könnyen találnak valakit maguknak.
2014. okt. 4. 20:08
 12/31 anonim ***** válasza:
Egyébként lassan kihalunk, mert annyira nincs ránk igény Magyarországon, hogy vagy megpróbál az ember megváltozni, vagy elköltözik, vagy teljesen befordul, esetleg megöli magát a magány miatt.
2014. okt. 4. 20:09
 13/31 A kérdező kommentje:
Mégis hogy érted, hogy nincs igény a normális fiúkra?! Nem gondolod, hogy van, csak ti folyamatosan elmentek az ilyen lányok mellett mert a festett szőke, magassarkús bután röhögcsélő lányokat veszitek csak észre?
2014. okt. 4. 20:12
 14/31 anonim ***** válasza:

"Sokkal több ott a lány, azt hittem az orvosis srácok könnyen találnak valakit maguknak."

Igen sokkal több a lány. És akkora az egójuk, hogy te azt elképzelni nem tudod. Ők a női nem istennői, nekik csak adonisz pasi jár, vagy minimum egyetemi adjunktus, pénzes befutott vállalkozó, jól menő jogász, szakorvos stb. Vagy he nem ez a helyzet, akkor meg a külföldi hallgatókért epekednek, mert mi magyarok uncsik vagyunk, a dúsgazdag egzotikus perzsákhoz képest.Persze vannak aranyos lányok is csak ők mind foglaltak, szeretik a párjukat, és általában a párjuk is nagyon normális.

Ráadásul a medikus csak lesz orvos, ez csak potenciál, semmivel sem tart minket senki többre, pláne a lányok nem, mint bárki mást.

Ráadásul orvosi alatt az ember ismerősi köre eléggé beszűkül az orvosis ismerősökre, mert másra az egyetem mellett nem jut elég idő.

2014. okt. 4. 20:17
 15/31 A kérdező kommentje:
Hát akkor ki kell, hogy ábrándítsalak, mert én is orvostanhallgató vagyok és nem kell sem külföldi, sem adonisz, csak egy normális, értelmes srác, de olyat nem lehet találni mert elég jól álcázzák magukat/rá sem néznek az emberre.
2014. okt. 4. 20:19
 16/31 anonim ***** válasza:

Szerda, este 7-től

[link]

2014. okt. 4. 20:19
 17/31 anonim ***** válasza:

"Nem gondolod, hogy van, csak ti folyamatosan elmentek az ilyen lányok mellett mert a festett szőke, magassarkús bután röhögcsélő lányokat veszitek csak észre?"

Nem szeretem a szőke hajszínt. Van olyan lány aki szőke és tetszik, de alapból a barnát és a vöröset szeretem. Továbbá én az intelligens és művelt lányokat szeretem, az ilyen tipikus aranyos lányokat. Mint például Ted felesége a How I Met Your Mother-ből, ha már sorozatos a kérdés. És nem, én a normális lányokat is észreveszem, az előző barátnőm is ilyen volt, komoly, kedves, mélyen vallásos de vele valahogy nem működött a dolog.

2014. okt. 4. 20:23
 18/31 A kérdező kommentje:
gondolom ez bme-s program és nem pesti vagyok (vagyis jelenleg), ráadásul ahogy látom a jelentkezés is lezárult, de azért köszi.
2014. okt. 4. 20:23
 19/31 A kérdező kommentje:
jaj a vallást ne keverjük bele :D :D
2014. okt. 4. 20:24
 20/31 anonim ***** válasza:
Köszi 16-os, de sajnos nem pestre járok.
2014. okt. 4. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!