Ha eddig több srác is azt mondta, hogy számára elérhetetlen vagyok, akkor mire véljem ezt, így hogy lesz kapcsolatom, ha legtöbben így állnak hozzám? 18 L
Figyelt kérdés
2014. okt. 4. 18:29
1/16 anonim válasza:
Ilyenkor mondd meg nekik,hogy nem rajtad múlik,te nyitott lennél az ismerkedésre,a többi az ő dolguk volna.
3/16 anonim válasza:
hát ne legyél ilyen elérhetetlen
4/16 anonim válasza:
Biztos jön majd valami önbizalomtól mérhetetlenül túlfűtött srác aki le akar fektetni.
Egyébként nem hiszek abban, hogy egy szép lánynak amiatt kellene aggódni, hogy vajon mikor lesz kapcsolata.
5/16 anonim válasza:
A normálisak lelépnek tőled, egy "menő" s$ggfejjel meg majd összejössz mert ő nem fog elérhetetlennek tartani!!
6/16 anonim válasza:
Elérhetetlen? Nem válaszolsz az üzeneteikre?
7/16 A kérdező kommentje:
köszi az üzeneteket ,kicsit sok ... de először ide írnék.
Nem tudom,hogy miért mondják, volt egy féléves kapcsolatom,ami barátságnak indult,de a vége az lett,hogy a srác azt mondta,hogy inkább elfogadja ,hogy nem lehetek az övé.
A külső relatív ,nem tudnék olyat írni,hogy szép vagyok-e vagy csúnya.......
2014. okt. 4. 18:36
8/16 anonim válasza:
Valami oka van, hogy azt gondolják. De ilyenkor nagyon egyszerű: mondd meg, hogy Te nyitott vagy a kapcsolatokra, szeretnél ismerkedni és hogy ez nem így van. :)
9/16 A kérdező kommentje:
írjátok sokan üzenetben ,hogy ahhoz a lányhoz nem közelednek,aki túl szép. Én ezt nem mondanám,hogy ez a kategória volnék,úgyhogy nem tudom...
2014. okt. 4. 18:38
10/16 anonim válasza:
Akkor viszont úgy vagy elérhetetlen, hogy játszod a jégkirálynőt. Na úgy soha nem lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!