Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem keres engem a lány? (f)

Miért nem keres engem a lány? (f)

Figyelt kérdés

Szia!

Nemrég egy buliban szemeztem egy lánnyal, aki egyik ismerősöm(l) barátnője. A ismerősömön keresztül utána kérdeztem, és helyesnek talált a lány.

Ezek után jobb híján megkerestem őt Fb-on és bejelöltem. Azóta folyamatosan én írok rá (eddig kb. 5x) és mindig jót beszélgetünk, nagyon értelmes lány. A múltkor már csak jóéjt kívántam neki, mert nem szeretném zaklatni őt azzal, hogy mindig írok..

A KÉRDÉS: szerintetek ő miért nem keresett meg egyszer sem, amióta ismerősök lettünk. A szemezés és az ismerősöm információja alapján valószínűsíthető, hogy bejövök neki, és eddig elutasítás sem történt, semmilyen szinten.

Erőltessem? Várjak? Mit érdemes ilyenkor tenni?

Hatalmas köszi!!

2014. okt. 4. 00:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne írj egy drabig,és ha ő se ír akkor hagyd
2014. okt. 4. 00:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Inkább lépj fel határozottabban, ne csak beszélgess vele hanem hívd el találkozni és ott mutasd ki, hogy bejön neked.
2014. okt. 4. 00:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Ez, amikor ráírtam megtörtént. Mondtam neki, hogy szerintem nagyon helyes és szívesen találkoznék vele. Aztán annyi téma jött fel, hogy nem is figyeltem, hogy nem érkezett válasz.
2014. okt. 4. 00:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Tedd meg újra! Hívd el randira!

Ha kikeruli akkor nem tetszel neki!

2014. okt. 4. 01:06
 5/5 anonim ***** válasza:

amit írtál az tipikus női taktika és teszt,felhozod a randit és a csaj simán elterel,vagyis átveszi a beszélgetés irányítását,tehát veszítesz,mert ez gyengeség,nem tudod megtartani a témádat,a jutalma meg kocc egy idő múlva.

az ilyesmire nagyon figyelj netes oltásban.

nem kell túldominálni,hogy márpedig most a randiról van szó és erről beszéljünk,mert én vagyok a főnők,sőt csinálhatsz úgy is,mintha belemennél a témájába,de a válaszod végén szépen kanyarodj vissza az eredeti célodhoz,vagyis a randi lefixáláshoz.

ha 10x próbál terelni,akkor 10x kanyarodsz vissza.

ok nélkül meg ne bókolgass neki,főleg ha játszmázik.

ki kell érdemelje a kedvességed.

ha érdemtelenül adogatod,akkor nincsen miért harcolnia.

most egyenlőre az van amit az első válaszoló írt,vagyis megvárod mit lép.

ha nem lép 1 héten belül,akkor pihenteted és 1 hónap múlva újraindítod az egészet nagyobb határozottsággal.

2014. okt. 4. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!