Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért csak a teltebb vagy...

Miért csak a teltebb vagy túlsúlyos vagy nem olyan szép lányok jó fejek, kedvesek?

Figyelt kérdés

Én egy átlagos srác vagyok 20 éves magas, "Jókiállású"

És azt vettem észre ha beszélgetni akarok egy lánnyal akkor akár élőben akár fb-on ha az előbbi típussal kezdek és felhozok témákat akkor rendesen válaszolnak visszakérdeznek míg ha egy a többség álltal kedvelt és elfogadottan nagyon dögös csajról van szó akit minden kis csicska körbeugrál akkor olyan stílusban ír kb vissza mintha örülhetnék hogy egyáltalán szóba állt velem. Vagy élőben ha valamit kérdezek akkor nekiáll sohajtozni és "caccogni"..

Tudom hogy léteznek olyan lányok akik nagyon szépek és mellette kedvesek is de ők sokszor annyira visszahúzódóak félnek mindentől hogy nem is igazán lehet találkozni velük..

Egyébként ha választanom kéne inkább választanék egy átlagos lányt vagy akin van egy kis felesleg mint egy ilyen bombázót aki minden percben érezeteti az emberrel hogy mennyire nincs rá szüksége és mennyire nagy szívességet tesz ha szóba áll velem.

2014. okt. 3. 13:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

mert a csini csajok ált elszállnak attól h sok pasi írogat nekik...

a teltebbek "rondábbak" meg normálisak képesek maradni

2014. okt. 3. 14:10
 2/13 anonim ***** válasza:

a kifejtésedből ítélve tudod erre a választ csak megerősítést kérsz. A "bombázók" éppen azért viselkednek így, mert mindenki körülugrálja őket. Nagy városban nevelkedtek fel, ők voltak mindig a figyelem középpontjában éppen ezért beképzeltek és önelégültek lesznek. A bőség zavarában azt sem tudják, hogy kihez vonzódjanak.

Viszont aki az ideál, a tökéletes természetes szépség, aki kicsit visszahúzódó és alábecsüli magát az ritka mint a fehér holló. Én azt tapasztaltam, hogy ilyen virágszál csak akkor terem, ha a szülők jól nevelik, vagy volt gyerekkorában valami, amiért nem került soha középpontba. De jó is lenne egy ilyennel megismerkedni. Akivel találkoztam és ilyen volt, annak már mindnek volt épp barátja :(

Én 21 vagyok és rendíthetetlenül keresem ez utóbbi leányzót. Nem akarok leélni az egész életem egy "kacsacsőrű"... emlőssel :S

Amúgy akik kevésbé előnyös külsejűek azok azért válaszolgatnak annyira aktívan éppenséggel, mert nyilván nem jut minden ujjukra egy pasi. Ha téged is napi 10 nő keresne fel facen, akkor te sem lennél olyan aktív beszélgető partner...

2014. okt. 3. 14:13
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem értek egyet, ha napi 10 csaj felkeresne vagy nem válaszolnék vagy vissza sem jelölném ha nem ismerem...és így csak azzal foglalkoznék akit tényleg szeretek.
2014. okt. 3. 14:27
 4/13 anonim ***** válasza:
Ritka mint a fehér holló? Ahhoz képest, hogy még egy óra sem telt el a válaszod óta, és rögtön itt vagyok én, aki ilyennek gondolom magam... nem is olyan ritka az! :)
2014. okt. 3. 14:42
 5/13 anonim ***** válasza:
ezek nem lányok, ezek hülye p.icsák, akikről írsz. ne az ilyen magukat atommenőnek gondoló csajoknál próbálkozz, hanem a normális stílusú szép lányoknál. nem kell ahhoz kövérnek vagy csúnyának lenni, hogy valaki jófej legyen. a szép és jófej lányok nevében sértve érzem magam:(
2014. okt. 3. 15:05
 6/13 anonim ***** válasza:

huh 88%-ban jó válaszokat adsz. Akkor lehet ebben valami :O de hiába... Hétfőnként 10 óra környékén nem jársz le a Margitszigetre, interneten nem akarsz ismerkedni és úgy lehet már barátod is van. Amúgy is az, hogy most írtál csak azt bizonyítja, hogy a legtöbb fehér holló a Gyakorira jár szabadidejében és nem azt hogy sokan vannak. :D

#3: szerinted a caccogók nem utasítanák el a felkéréseket? fondorlatos módon a házit kérdezik meg először, majd áttérnek más témákra. Mire észbe kapsz, hogy mit akar már késő. Reakció: (ha nem érdekel) leépítés. Hogyan? Lassabban írsz vissza, nem érdeklődsz, jóformán ő tartja életben a beszélgetést. Így hihetőbb valamennyivel? :D

2014. okt. 3. 15:07
 7/13 A kérdező kommentje:
Utolsó, hát így már hihetőbb de akkor is le lehet zárni egy beszélgetést rövid úton nem kell hozzá sokat várni az üzenet után..meg alig válaszolni, csak egyszer kell de akkor elmondani mi a szitu.
2014. okt. 3. 15:19
 8/13 anonim ***** válasza:
Nincs barátom, nem vagyok pesti, nem erőltetek semmit, hanem várok, aztán alakul ahogy alakul, nem vagyok elkeseredve, és nem, nem töltöm a gyakorin a szabaidőm. ;)
2014. okt. 3. 15:35
 9/13 anonim ***** válasza:

A "nincs barátom"-ig jó volt a hsz, utána kicsit romlott (csak kicsit, mert én is Pesttől 200km-re lakom) a következő rész mindent elrontott... De ne aggódj értem, annyira nem éltem bele magam a dologba :'( Valahogy majd kiheverem a csalódást.

ui.: egyébként sem mondtam hogy pestinek kellene lenned. Anélkül is be lehet menni a szigetre :) Találtam egy egészen jó helyet. Előfordul, hogy nem látok egy embert se vagy 1 percen keresztül, egyedül vagyok én, a könyvem és pár mókuska. Meglepően jól el lehet ott tölteni 4 lyukasórát :)

2014. okt. 3. 16:08
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem járok BP közelében, csak ritkán, szóval esélyem sincs betévedni oda :D De teljesen mindegy, mert több ilyen lány van még, nem kell keseregni.
2014. okt. 3. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!