Ha egy lány nem szép és túlsúlyos, akkor is miért várja el, hogy csak olyan pasik próbálják meg őt becserkészni, akik megfelelően sportosan és helyes arcúak?
miért, Kennek csak Barbie lehet a barátnője?:D
attól még hogy ő sportol, mész lehet, hgoy szereti a sonkákat egy lányon... meg lehet neki az az arcberendezés jön be
nem fog elfogyni sem a pasi, sem a nő, és aki nem kategorizál "szép és csúnya" csoportba, az találni is fog magának olyat, aki tetszik neki külsőre, és akinek ő is tetszik:)
Véleményem szerint ez tök hülye sztereotípia, hogy vékony lánynak vékony pasija, kövér lánynak kövér pasija lehet.
Ha azok a lányok akik tegyük fel nem is olyan szépek még arcra sem, mégis el tudják hitetni a környezetükkel meg a jó pasikkal, hogy jól néznek ki, azok meg is érdemlik.
Igenis ki kell használni a lehetőségeket.
Én sem vagyok a vékonyságomról híres, mégis olyan pasik forognak körülöttem, hogy csak na. Akkor miért ne éljek a lehetőségeimmel?
Egyáltalán nem tartom magam felszínesnek. Nem fogok nemet mondani valakinek aki nem mellesleg bejön, mert nem is ismerem. Honnan tudod, hogy a jó külső bunkó belsőt takar? Nem vagyok előítéletes, ha más sem az velem...
Nos rólad ezt nem lehet elmondani...... :)
Ahelyett, hogy itt siránkoznál hogy a jóképű pasik elveszik még a ronda csajokat is előled kimozdulhatnál valamerre és talán több esélyed lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!