Ezt mire véljem?
A héten a melóban belépett egy srác az ajtón, akitől teljesen elájultam. Pont olyan típus volt, akire azt mondom, na! És nem sok ilyennel találkozom.:) Néha összeakadt a tekintetünk, miközben máshoz beszélt, engem nézett. Mikor elment, jeleztem a kolléganőimnek, hogy nem volt semmi ez a fiú. Ebben senki nem értett velem egyet, de azért elkezdtek körbeérdeklődni, hogy ki volt ő, és mit tudni róla. Nem tudom, hogy visszajutott-e ez a fülébe, mindenesetre azt nem feltétlenül tudhatta, hogy a sok nő közül a szobában, kire volt ekkora hatással.
Mindenesetre ezek után jött még egyszer, akkor persze már hozzám, és miután megtudta a nevemet, este bejelölt facebook-on. Ott látom, hogy van barátnője.
Ilyenkor mi van? A képeken tök aranyosak együtt, úgy tűnik nagy a szerelem. Most azért vett fel ismerősnek, hogy ha véget érne a kapcsolat, legyen valaki talonban, vagy csak megtudta, hogy tetszik nekem és gondolta legyenek a körében a tisztelői?
Barát?
Nem tudom. :D Annyi biztos, hogy szimpatikus vagy neki.
Az igaz. :D
Ha a barátnőjét akarja veled megcsalni, akkor belemennél?
Mert ha nem, akkor légy óvatos. Minden kiderül.
De hát ez nagyon gáz! Ilyennel tuti nem kezdenék, akiről tudom, hogy párkapcsolatban van! Olyanban volt már részem, hogy ismerkedtem valakivel, és direkt kamu, legalábbis pár betű eltéréssel mondta meg a vezetéknevét, így nem találtam semmilyen közösségi oldalon. Majd úgy hetedik randi magasságában csak rábukkantam, és lám, kapcsolatban van. (Sejtettem, hogy még nem rám gondol..) Persze a szembesítésnél jött a duma, hogy az már nem olyan, csak élnek egymás mellett, és később akarta mondani.. Hát kösz.
Ilyennel viszont még sosem találkoztam, hogy látványosan dúl a love és bedobja magát, hátha.. Most gondolja, hogy én fogok neki üzeneteket írni, hogy de jók a nyaralós képeitek egyébként hogy vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!