Hónapok óta (kb 4) beszélgetek egy lánnyal chaten? Mire számítsak? (16L-24F)
Egy városban lakunk. Soha nem kért tőlem képet vagy facebook profilt. Akkor komolyan akar tőlem valamit vagy csak szórakozik? Érdemes őt komolyan venni? (Az hogy egy városba lakunk és hogy 16 éves lány az biztos + nagyon okos is)
Hány százalék esély van rá hogy tényleg komolyan akar tőlem valamit? <----- Erre a kérdésre válaszoljatok, legyetek szívesek! Persze írhattok mellé mást is.
Nem tudom mit hisz a csaj.
Szerintem annak van a legtöbb esélye hogy szexuálisan/érzelmileg/romantikusan valójában egyáltalán nem érdeklődik irántad és csak unaloműzésképpen beszél veled.
Miért ezzel az egy konkréttal foglalkozol?
nem akarlak elkeseríteni kérdező, de én detto ugyanígy jártam egy lánnyal, csak mi 200 km-re lakunk egymástól. ugyanígy (csak mi 5 hónapot beszéltünk minden egyes nap), mindenbe beavattuk egymást, és pikánsabb chateléseket is váltottunk rendszeresen. Nagyon okos, mély érzésű lány de még gyerek. Ráadásul a korkülönbség is majdnem ugyanez volt köztünk, ő is 16 éves most.
Tőlem sem kért képet, és ő sem adott magáról az első 2 hónapban kb. Kérésre adott képeket, és utána én magamtól küldtem neki erre rá 3-4 hétre, h tudja már kivel levelezik. De magától sose kért képet, hogy küldj már. A rendes nevét sem árulta el, mert ő is és én is kamu mailon chateltünk. Szóval csak apró infokat csepegtetett a személyéről, de közben mindenről mélyen beszélgettünk, beavattuk egymás életébe a másikat, szóval lelkitársak lettünk. :) Csak épp neki ennyi elég is volt. Én szorgalmaztam a találkozókat, kb 2-3 hetente felhoztam az első 2-3 hét után, hogy akkor benne van-e. Nem nagyn hajlott rá, aztán eltelt 2-3 hónap és akkor már pedzegette ő is, hogy találkozhatunk mst ősszel. Sajna ezek miatt voltak összekapások, mert határozatlan volt és én sárelmeztem, hogy már 3-4 hónapja beszélünk minden nap és még csak egy talit sem ejtünk meg? Én utaztam volna, utaznia sem kellett volna :) De kiderült a beszélgetések alapján, h évek óta van egy plátói szerelme, és nem nagyon megy neki a feledés. Ahogy megismertem a lányt, nagyon nem a realitásban él, de ezt ő is elismerte. Álomvilágban él és az a baj kérdező, h az ilyen lányok lennének a főnyeremények, ahgy megismered őket, de ez az álomvilág szétcseszi a lelküket és emiatt te szívod meg, mert esélyt sem adva ignrálva leszel emiatt. Pedig ő is kivételes lány, amennyire megismertem, de senki sem tökéletes, nyilván ő sem. :)
Szóval én többet éreztem iránta, mint barátság, de ő nem. Nem mondom, hogy szerelmes vagyok belé, de most, hogy már 2 hete nem beszélünk, még mindig minden nap gondolok rá. Hiányoznak a beszélgetések, néha úgy érzem, nem tudok túllépni ezen. Még nem volt senkije neki soha, de mégis nagy hatást gyakorol a lelkemre. De hát ő döntött így. Bejött a suli, bejött a tanulás, programok, barátok, néha buli hétvégén, és már nem tartott igényt rám, így, hogy kijelentette, lehet, hogy csak évek múlva találkozhatnánk, mert ő nem tudja mi lenne ebből az egészből, de most nem lelkesedik úgy a tali iránt, mint kicsit korábban. Korrekt volt, mert azt mondta, hogy sosem hülyítene engem, ezért mondta el ezt is, hogy ne vegyem biztosnak a talit és ő nagyon szeret, de nem szerelemmel. Én meg beláttam, hogy akkor ennek így nem sok értelme marad, én találkozni akartam. Ő félt ettől vagy csak mert szerelmes, nem tudni mi a valódi ok, de szerettem volna megérteni igazán ezt. Nem nyugszom bele kapott válaszokba, én magam szeretek utána járni a válaszoknak. De ennek már nem fogok.
Szóval én egyet megtanultam: soha többé nem fogok neten ismerkedni senkivel, soha többé nem fogok az életemből több hónapot ráfordítani olyan emberre, aki még csak találkozni sem mer, akar velem és soha többé nem fogok alapból teljesen figyelmes és maximális érdeklődést kimutató ember lenni. Korrekt leszek, de nem hajtom majd túl magam. Szerintem készülj fel arra, hogy ebből nem sok minden fog kisülni.
Szerinted miért nem írunk százalékot?
Ha 0,0.....01 százalék az esély, akkor is meg kell próbálnod kapcsolatba lépni vele, ha szerinted a beszélgetéseitek alapján passzoltok egymáshoz.
80 százalék, hogy akar valamit, főleg, hogy okos.
De érintetlen, túl fiatal... Ha 1 vagy 2 évvel idősebb lenne, akkor már senki nem csodálkozna annyira, de most még
nagy kérdés a szülei hozzáállása. Esélyes a botrány. Ebben a korban a 8 év nagy különbség.
Távlatilag ebből még bármi kijöhet. Ha a lány okos, akkor egyetemre megy, ahol diplomás palik veszik körül. Neked megvan a felsőfokú végzettséged?
Ha nincs, attól még van esélyed, de növekszik a kockázat, hogy ebből nem jön ki nagyon hosszútávú kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!