Hónapok óta (kb 4) beszélgetek egy lánnyal chaten? Mire számítsak? (16L-24F)
Egy városban lakunk. Soha nem kért tőlem képet vagy facebook profilt. Akkor komolyan akar tőlem valamit vagy csak szórakozik? Érdemes őt komolyan venni? (Az hogy egy városba lakunk és hogy 16 éves lány az biztos + nagyon okos is)
Hány százalék esély van rá hogy tényleg komolyan akar tőlem valamit? <----- Erre a kérdésre válaszoljatok, legyetek szívesek! Persze írhattok mellé mást is.
Mire számíts? Arra hogy ugyanolyan szürke, üres, értelmetlen mederben folyik tovább az életed, mint eddig. Nem értem valaki hogy várja egyetlen alkalomtól a megváltást.
Úgy értem miért nem a nagy számok törvénye alapján csinálod? Odamész 100 lányhoz. Úgy is lesz köztük olyan, aki megadná a számát, randizna vagy akár szexelne is veled. Egyébként fenntartom azt, amit a második mondatban írtam.
És te sem kértél tőle képet, vagy egy lehetőséget egy találkozásra?
Ő most ugyanezt a kérdést teszi fel, csak nem itt (mert mint írod, ő nagyon okos).
Tudod a teljes nevét, láttad a képeit a FB profilján?
Ha 4 hónapja rendszeresen (minden nap?) "beszélget" veled, akkor már valamilyen szinten kedvel-ez nem "puszta szórakozás"!
Látatlanban inkább arra hajlok, hogy nincs elég önbizalma a lánynak. Hiába okos, értékes gondolkodású, valamilyen okból külsőre nem érzi magát díjnyertesnek. Például lehet, hogy szemüveges és ez zavarja. (Néha az egész helyes, belül gyémánt értékű lányok is túlzottan visszavonulnak, magukba zárkóznak mert úgy érzik, versenyképtelenek a cicababákhoz mérten.)
Röviden az a benyomásom, hogy azért nem kért képet, profilt, mert akkor az jön, hogy küldjön ő is.
Ha 16 éves és a fent ismertetettek jellemzik, akkor vélhetően még nem volt senkije. Légy átgondolt, türelmes- bár első ránézésre a huszonnégyet a tizenhattól elhatároló nyolc év soknak tűnik, idővel ebből még komoly dolog is kialakulhat. Lehet, hogy gyémántot találtál.
5-ös vagyok ismét. Nagyon jó a 4-es válaszoló kérdése.
Lehet, hogy a lány visszafogott és természetes módon arra vár, hogy a hagyományos útnak megfelelően Te kezdeményezzél. Amennyiben már nagyon "összemelegedtetek", akkor itt az ideje. Óvatosan és nagyon udvariasan kérd meg, hogy ha lehetséges, cseréljetek képet.
Amúgy számolj vele, ha Te nem lépsz, túl lassú vagy, a lány meg valójában nagyon helyes (16 évesen még egyáltalán nem biztos hogy külsőre elérte a csúcsot!) és marad a dolog ennyiben, akkor 1 év múlva, vagy előbb elviszi más.
Így annyit tanácsolok, hogy megértően-óvatosan, és főleg udvariasan, de előre:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!