Az azért vonzó ha 20 évesen egyedül élek, van kocsim és egyetemre járok igaz?
Figyelt kérdés
amúgy csak kérdem:D2014. okt. 2. 21:37
11/26 anonim válasza:
Az észhez általában helyesírás is szokott párosulni.
12/26 anonim válasza:
Most tapsolni kell vagy mi? Szép és jó a kocsi és az egyetem. Kihagytad hogy dolgozol. Vagy miből telik rá?
13/26 anonim válasza:
Oda mersz menni az utcán/suliban/boltban nappal, józanon egy teljesen ismeretlen lányhoz, aki megtetszik, hogy megszólítsd és a végén elkérd a számát?
Vagy szórakozóhelyen mersz ismerkedni?
14/26 A kérdező kommentje:
igen odamerek menni akárkihez !! Ismeretlenek felé nagyon könnyen tudok nyitni,általában ők szoktak megilletődni..
Kocsira én gyűjtöttem össze a pénzt teljesen(3 éve alatt) (azt nem írom le,hogy hogyan,mert nekem se mondta meg senki,hogyan csináljak pénzt bocsi..) Egyedül meg azért élek, édesanyámmal éltünk együtt,aki most másik városban dolgozik és így egyedül vagyok itthon.
2014. okt. 2. 21:47
15/26 anonim válasza:
sok itt az irigy kedvesem ne figyelj rájuk. persze hogy vonzó. nekem mindez már 18 évesen megvolt. ne kérkedj vele, de van okod önbizalomra
16/26 anonim válasza:
És akkor mi van? Nekem is van kocsim, én is egyetemre járok... Nekem a szüleim nem húztak el a francba ezért nem élek egyedül (szerencsére). Minek tetted fel ezt a kérdést?
17/26 anonim válasza:
Jó hát rakás emberi kapcsolattal, rokonok, vagy barátok mentális vagy egyéb támogatásával ki ne harácsolna össze 20 éves korára ennyit? A szarból te sem tudtál/tudnál várat építeni, max illegális szerek kereskedésével, vagy adócsalással stb.
18/26 A kérdező kommentje:
Mondjuk azt,hogy az autómat teljesen magaménak érzem , elég sokat tettem érte, és senkit nem károsítottam meg vertem át miatta. Sajnálom,hogy ez hihetetlen itt sokaknak. Bár kellet hozzá szerencse is(ezt nem titkolom,de mihez nem kell?) és itt nem azt akarom írni,hogy kaszinóban nyertem össze..
2014. okt. 2. 22:08
19/26 anonim válasza:
Engem is ilyesmi fából faragtak,nekem is van amutóm(nagyteljesítményű,Suttgart-i gyártmány(Angolbol van felsofokum),3s én is egyetemista vagyok..az irigyekkel sose foglalkozz meg van aki szeret:):)) Igen az:) hozzám csak ugy jonnek a csajok. :) De van barátnőm és szeretem:);) Ez van..
20/26 anonim válasza:
Igen, én meg 12 évesen hoztam össze már mindezt. De ti is ügyesek vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!