Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok nektek milyen az ideál...

Csajok nektek milyen az ideál pasi?

Figyelt kérdés
Én lány vok csak kiváncsi lennék másnak mi jön be
2014. okt. 2. 20:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Vicces, mindig érdeklem, mindig foglalkozik velem (ha szükségem van rá), meghallgat. Nem ostoba, erőnlétileg is megfelel (=meg tudna védeni). Az arca és az illata tetsszen nekem. Ne legyen "páwa", ne kövesse a sok barmot, mint egy bárány. Hűséges legyen és odaadó. Legyen stílusa, kevés idegesítő szokással.
2014. okt. 2. 20:04
 2/18 anonim ***** válasza:
94%
olyan mint sheldone az agymenőkből :3
2014. okt. 2. 20:07
 3/18 anonim ***** válasza:
77%
A barátom :3 Aranyos, határozott, helyes és határozottan őrült is :D Szeretjük egymást, ez az ideális :)
2014. okt. 2. 20:08
 4/18 anonim ***** válasza:
Ranezek egy fiura es ugy erzem ez a srac bejon, es akkor megismerkedek vele, es altalaban utana is mukodik koztunk minden..Mindegyik mas tipus. Az elso baratom komoly volt, nem szeretet discoba jarni. Volt aki meg allandoan szeretet bulizni, de valami maitt bejott..ez a tipus is meg ugy nez ki az is..csak erezzem hogy nekem o kell, ha nincs meg ez az erzes akkor meg se tudok ismerkedni vele.
2014. okt. 2. 20:11
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Ó, minthogy két napja ért véget egy több mint négyéves kapcsolatom, nekem igazán nincsenek nagy elvárásaim:

- ne legyen büdös

- beszéljen egy olyan nyelven, amelyiken én is tudok

- szeressen engem, és ne bántson

- és csináljon nekem gyereket. most.

2014. okt. 2. 20:13
 6/18 anonim ***** válasza:
85%
Vicces, kedves, intelligens (nem baj, ha nem zseni, de azért ne legyen hülye), ne fikázza: a kedvenc zenéimet, filmjeimet, darabjaimat, hobbijaimat, stb. (Nem várom el, hogy nézzen velem pl. Titanicot, de ne szólja le.) Szeresse a Harry Potter (gyermekded lélek vagyok) és a Star Warst. Legyen magasabb nálam. Lehetőleg sötét hajú és szemű, de ebből engedek. És, ami a legfontosabb: ne zavarja, ha egy filmet egymás után megnézek 6-szor. Ez egy borzasztó rossz szokásom és volt már, akit ez zavart.
2014. okt. 2. 20:14
 7/18 anonim válasza:
Utolsó: Imádlak! :D (Leszámítva az újranézegetős részt. :P)
2014. okt. 2. 20:18
 8/18 anonim ***** válasza:
hatalmas farka legyen :)
2014. okt. 2. 20:22
 9/18 anonim ***** válasza:
#8 Hány privátot kaptál már nagyobb fakorméretű férfiaktól? :D
2014. okt. 2. 21:02
 10/18 anonim ***** válasza:

A leírtjaid tökéletesen illik rám. :D

2014. okt. 2. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!