Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 13-16 éves csajok le írnátok...

13-16 éves csajok le írnátok a pasi ideálotokat?

Figyelt kérdés
Mennyire számít hogy vicces, jóképű stb. stb...

2013. aug. 2. 20:50
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

ezek számítanak

továbbá legyen megbízható, őszinte, normális, lehessen vele beszélgetni...

2013. aug. 2. 20:52
 2/23 anonim válasza:
Jokepű, kisse izmos legalabb a karja...a kockahas marcsak hab a tortan, ne csak sexet akarjon, tudjon szeretni, lehessen vele hülyeskedni.....es becsulja meg h a baratnoje vagyok es ne titkolja
2013. aug. 2. 20:54
 3/23 anonim ***** válasza:

legyen kedves velem, tiszteljen ne legyen baj ha a bnőimmel vagyok, ne féltékenykedjen, legyen magasabb nálam, lehessen vele beszélni, legyen olyan mintha világi spancik lennénk.. ne legyen retardált aki nem jár suliba..

legyenek jó ruhái, legyen igényes, kellemes parfüm..

sokat foglalkozzon velem, nem kell sok romantika, az egésznap uncsi lenne, lehessen vele baromkodni is..:) asszem ennyi:D

2013. aug. 2. 20:56
 4/23 A kérdező kommentje:
És milyen hajat tudtok elképzelni a fiútoknak?
2013. aug. 2. 21:00
 5/23 anonim ***** válasza:
13-16? Huh.. :D
2013. aug. 2. 21:06
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Haj? Ne legyen kur*@ hosszú. Nem bírom a srácokon a hosszú hajat.

Legyen udvarias, intelligens, nyitott és vicces. Fogadjon el úgy, ahogy vagyok. Kockahas meg tényleg csak hab a tortán :D

2013. aug. 2. 21:07
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
barna haj(zselézett vagy ami jól áll),barna szem,jó stílus..kicsit rosszfiú és legyen a karja izmos (nem kell kigyúrt állat) csak azért látszódjon az izom.:) a belsőre meg:törődjön velem,romantikus,kedves aranyos :D stb ... és a borosta vagy valami arcszőrzet is bejön :P 15/L
2013. aug. 2. 21:13
 8/23 anonim válasza:

Kedves,okos,értelmes,őszinte,jól öltözött de nem kell márkás cucc,páva sem(pláne),semmiféle rózsaszín holmija ne legyen,ne hordjon napszemüveget akkor is ha tél van csak úgy divatból és amikor nincs is nap,ne legyen felvágó,nagyzoló dumája és ronda,obszcén beszédstílusa,ne legyen flörtölős ás rámenős,és ne higgyje magáról,hogy valami rappelős istenkirály,szóval ne legyen beképzelt és felvágós,meg gyerekes.Amúgy magasabb legyen nálam 5 cm-el,de azért annál többel ne nagyon.Legyen izmos,de ne egy izomagy legyen,a jóképűség meg kinek mi a jóképű...Erről jut eszembe,ne legyen pirszingje vagy hajfestése,fülbevalója,a karkötőket sem annyira bírom,ha csak nem valami egyszerű,¸çsontos(pl.valami fog)˝ vagy hasonló,az ékszereket annyira nem komálom a férfiakon...Ja,és ne legyen festve a körme és az arca se.A személyiség meg adott,a belső a legfontosabb.Ettől függetlenül a kövér emberek nem jönnek be nekem.(Bocsánat)A ruha meg sok mindent elárul.Ne zselézze agyon a haját,szerintem ez a sok lenyalt fejű annyira b*zis.

16/L

2013. aug. 2. 21:16
 9/23 anonim ***** válasza:
Rövid fekete haj, kék szem a gyengém. :) az izom annyira nem fontos, de legyen szálkás.
2013. aug. 2. 21:17
 10/23 anonim ***** válasza:
33%

Kulso:

[link]

[link]

[link]

Ilyesmi arcu fiuk, imadom a barna haj, kek szem parositast:3

Belso:

Kelloen bunko es flegma, es 'leszarom' tipus legyen, de persze ne velem, hanem a szamara nem szimpatikus emberekkel:D

Viszonylag 'kozkedvelt' fiu legyen a suliban.

De ot ez ne erdekelje (hiaba, tul sok. Szent Johanna Gimit olvastam) :):D

Torodo, neha romantikus, kedves, megerto, figyelmes, humoros, perverz, komoly is tudjon lenni, tobb most igy nem jutott eszembe:)

14/L

2013. aug. 2. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!