13-16 éves csajok le írnátok a pasi ideálotokat?
Külsőre:
Meghalok a kék szemtől...*-*
Haja édes mindegy.:) Én a vállizmok nagy rajongója vagyok, szóval nem árt, ha széles válla van az alanynak.
Szeretem a kicsit kisfiús arcú srácokat. Ne legyen csonti, mert félek, hogyha erősebben megölelném, összeroppan. :'D Amúgy úszok és lovagolok.. Szóval izom van rajtam, azért mondom. :D
Ja, és mindenképp legyen magasabb nálam. :)
Belsőre:
Imádom a romantikus, udvarias srácokat, főleg ha külsőre "rosszfiúnak" tűnik. :D A gitáros srácoktól behalok.. (ez is ugye a romantikához jön). Vállaljon fel, ne rejtegessen, és legyen perverz humora. :D
L/14
12-es vagyok. :)
Ja, és ne hallgasson rap-et, meg ilyen tuc-tuc zenét.. Szóval.. Szeresse a rockot, metált, hardcore-t stb..:)
És találtam is valakit.. De kiderült, hogy szórakozik csak.. :"D Mondom, akkor b*szódj meg;D
na mindegy...
Húha.... én lányként mondom, hogy nem hittem volna, hogy ennyire meg van szabva... nem mindegy, milyen szinü a szeme? Vagy hogy van-e egy kis pocija? Úristen.... szánalmas....
Az én barátom tényleg g*cijópasi, és még mindig nem tudtam betelni vele, nem az, hogy alapelvárás....azt is alig hittem el, hogy RÁMnézett...
najó, ez sok így estére, jó éjt!
19/L
10. vagyok es eszembejutott meg valami
Imadom a 'V'-t a fiuknal!
Meg ha gitaroznak
Meg a huncut mosolyt is imadom, ha jol nez ki a fiu:D:D::D:Dd
Ezeket nagyon imádom: "Nem számít a külső, csak ne legyen ronda."
Ez most olyan, mintha azt mondanád, hogy nem számít a méret, csak jó nagy legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!