Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 13-16 éves csajok le írnátok...

13-16 éves csajok le írnátok a pasi ideálotokat?

Figyelt kérdés
Mennyire számít hogy vicces, jóképű stb. stb...

2013. aug. 2. 20:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Na, úgy látom ezek alapján sosem lesz csajom:(
2013. aug. 2. 21:28
 12/23 anonim válasza:

Külsőre:

Meghalok a kék szemtől...*-*

Haja édes mindegy.:) Én a vállizmok nagy rajongója vagyok, szóval nem árt, ha széles válla van az alanynak.

Szeretem a kicsit kisfiús arcú srácokat. Ne legyen csonti, mert félek, hogyha erősebben megölelném, összeroppan. :'D Amúgy úszok és lovagolok.. Szóval izom van rajtam, azért mondom. :D

Ja, és mindenképp legyen magasabb nálam. :)

Belsőre:

Imádom a romantikus, udvarias srácokat, főleg ha külsőre "rosszfiúnak" tűnik. :D A gitáros srácoktól behalok.. (ez is ugye a romantikához jön). Vállaljon fel, ne rejtegessen, és legyen perverz humora. :D

L/14

2013. aug. 2. 21:56
 13/23 anonim válasza:

12-es vagyok. :)

Ja, és ne hallgasson rap-et, meg ilyen tuc-tuc zenét.. Szóval.. Szeresse a rockot, metált, hardcore-t stb..:)

És találtam is valakit.. De kiderült, hogy szórakozik csak.. :"D Mondom, akkor b*szódj meg;D

na mindegy...

2013. aug. 2. 21:58
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem vagyok elveszve.Köszi lányok!
2013. aug. 2. 21:58
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Húha.... én lányként mondom, hogy nem hittem volna, hogy ennyire meg van szabva... nem mindegy, milyen szinü a szeme? Vagy hogy van-e egy kis pocija? Úristen.... szánalmas....

Az én barátom tényleg g*cijópasi, és még mindig nem tudtam betelni vele, nem az, hogy alapelvárás....azt is alig hittem el, hogy RÁMnézett...

najó, ez sok így estére, jó éjt!

19/L

2013. aug. 2. 22:25
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

10. vagyok es eszembejutott meg valami

Imadom a 'V'-t a fiuknal!

Meg ha gitaroznak

Meg a huncut mosolyt is imadom, ha jol nez ki a fiu:D:D::D:Dd

2013. aug. 2. 22:55
 17/23 A kérdező kommentje:
akkor inkább hagyom a csajozást egy időre ! :/
2013. aug. 3. 09:33
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kérdező. Sokan vagyunk a "kan" kategóriába, hogy hagyjuk éppen ezért a "nőstények utáni kutatást". Egyszerűen nincs értelme...
2013. aug. 3. 16:01
 19/23 anonim válasza:
Legyen kedves, odafigyelő, bókmoljon, legyen néha vicces és megtudjon nevettetni, vegye észre ha valami bánt és ne csak magával törődjön, szeressen, legyen őszinte, még a ciki dolgokat is mondja nyugottan el és bízzon meg bennem, megtudjon nyugtatni, legyen okos, értelmes, művelt .. ha ez megvan akkor már nemigazán számít a külső ( de azért nelegyen csúnya se :DD )
2013. aug. 3. 21:27
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket nagyon imádom: "Nem számít a külső, csak ne legyen ronda."

Ez most olyan, mintha azt mondanád, hogy nem számít a méret, csak jó nagy legyen...

2013. aug. 3. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!