Titeket is hitegetett már pasi?
Figyelt kérdés
mondta már, hogy majd taliztok és nem jött el
meglep valamivel és semmi nem lett belőle
közös programok és abból se lett semmi
igazából mindig mást csinál mint hogy velem találkozzon
nem akar engem ugye?
2013. aug. 1. 16:13
1/7 anonim válasza:
vagy nem akar téged igazán.
És volt ilyen élményem.
2/7 anonim válasza:
nem, ha programot beszélek meg valakivel és mégse megyek, lemondom
úgy tűnik nem akar téged
3/7 anonim válasza:
Szerencsére nem, mivle nem vagyok búza, de a csajokra jellemző ez, azzal a feltéttel, hogy még anyagilag is lehúznak ha tehetik.
4/7 A kérdező kommentje:
3x lemondta már
18/L
2013. aug. 1. 16:17
5/7 anonim válasza:
Velem ugyanezt csaj csinálta meg :(
6/7 anonim válasza:
igen, előfordult már 3X is, régebben kifogtam az ilyeneket, mostmár jobban odafigyelek, ki lehet szűrni és akkor nemet kell mondani
7/7 anonim válasza:
velem pont most szakított a barátom. mondogatta, hogy sosem szeretett még ennyire lányt mint engem, álsírást szimulált, aztán később ígérgette, hogy jön hozzám és mindig volt valami kifogása. 4 hónapig hitegetett, hogy szeretett. és most vallotta be, hogy SOHA nem szeretett.. nagyon fáj:'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!