Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy pasi aki tökre bejön....

Van egy pasi aki tökre bejön. Régebb irt fb-n és azt mondta, hogy belém volt esve, de akkor nem volt fb profilja?

Figyelt kérdés
Azt se tudtam hogy néz ki és talira se hivott el. Most nyáron találkoztunk egy táborban és nagyon bejött, de ugy látszik ő már továbblépett rajtam, vagyishogy a táboralatt csak velem foglalkozott, de utána nem keresett nem irt semmi kominukáció nem volt köztünk. Akkor most mi van?

2013. aug. 1. 11:20
 1/5 anonim ***** válasza:

jaj jaj mindig ez a facebook. XD

írj rá te!

[link]

2013. aug. 1. 11:23
 2/5 anonim ***** válasza:
nagyon sok ember van ám...
2013. aug. 1. 11:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Semmi, komolytalan az ember(többet képzeltél vele, mint aki-ami), lépj tovább.
2013. aug. 1. 11:35
 4/5 anonim ***** válasza:
vele-bele
2013. aug. 1. 11:37
 5/5 anonim válasza:
Azért mert akkor visszautasítottad nem azt jelenti, hogy elveszett a női báj. Szerintem csak azér nem csinál semmi ügyet mert akkor hazavágtad és szégyen ként élte meg, örül neki hogy nem hoztad szóba a csúfondáros vallását prof kép és minden más nélkül.
2013. aug. 3. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!