Lányok nektek bejön az ilyen pasi?
"Szűz de vidám" OMG -.-
Kicsit sok lett az önfényezés, szóval tuti van valami gáz a háttérben, nem hiszem, hogy így fogsz itt becsajozni
Szerintem az itt felsorolt jó tulajdonságokat osszuk el minimum néggyel :D
És adjuk hozzá a következőket:
-azt hiszi ő Jézus fia
-el van tévedve
-félénk és besz*ri
-pici a kukaca és gyorstüzelő
Biztos, hogy nem stimmel vele valami
Miért mindenki csak a jó dolgokat írja le magáról? Ezt annyira utálom...
nálam lánynál pont az az előnyös, ha egy fiúnak is ugyan úgy vannak hibái, negatív tulajdonságai, persze nem mindegy milyen mértékben. Én nem vagyok tökéletes, ő sem legyen az, mert akkor úgy érezném, hogy meg kell hogy feleljek neki.
Amúgy igen, kicsit sok az önfényezés, nekem ezért nem a válaszom.
Kár hogy nem mert én ilyen vagyok, najo talán kivéve a szerényt de harcolok a gög és a szexuális izgalmak ellen, mert amikor nyíltan flörtölnek vagy legalábbis elfogadnak a legszebb csajok is ezt nagyon nehéz megtenni, de legalább egyik csaj sem kezdeményez elvböl, akkor lenne baj :)))
Amugy 2-3 év meditálással + Isten visszaigazolásával lehet ilyen lelki értékeket szerezni, és az már csinál olyan kisugárzást amit elsö látásra mindenki észrevesz, a gyerekek és babák leginkább, de az öreg, a tini, a felnött is :D
Ja és ezeket igaziba nem mondom el soha senkinek csak itt most incognitoba, mert oriási tabutéma és csak lenéznének oltogatnának miatta, müködik ez önmagában is:P
Jézus is elmondta és keresztre feszítették, de itt örömmel tölt el ha valakinek felfordithatom a gyomrát XD
na csö:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!