A fiúk többen vannak egyedül, mint a lányok. Pedig azt mondják, hogy több nő van nálunk, mint férfi. Akkor miért?
Utolsónak: Hiszti, ha leírom azt a tapasztalatomat, hogy eddig minden nő csak átb#szott és kihasznált? Illetve azt, hogy ezt rajtam kívül többtízmillió férfi tapasztalja, akár kapcsolaton belül is? Hogy a hozzám legközelebb állók körében is 90%-ban így van a dolog? Hogy egy csomó nő azért válik, mert megunta a férje farkát és máséra vágyik? És hogy emiatt sok férfi csövesként végzi? Szerintem te nem vagy tisztában a hiszti szó jelentésével. Egyre több FÉRFI-nak kezd felnyílni a szeme, és akkor ezek a nők nagy sz#rban lesznek. A normális nőkkel semmi bajom csak sajnos az ritka, mint a fehér holló. 24/F
Megj.:(Szerintem neked a zsidók is hisztisnek számítanak mert ujjal mutogatnak a nácikra a holokauszt okán.)
Utolsó! Meglehet, de ő maga is zsidó :D
Nagyon jókat írsz. Szerencsére tényleg egyre több férfinak nyílik fel a szeme. Például ilyen megmozdulás volt a Férfihang is, de már ők is elkorcsosultak, azzá váltak, ami ellen küzdöttek (és látszólag még ma is küzdnek): feministává. A Huffnágel blog az utolsó remény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!