Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A fiúk többen vannak egyedül,...

A fiúk többen vannak egyedül, mint a lányok. Pedig azt mondják, hogy több nő van nálunk, mint férfi. Akkor miért?

Figyelt kérdés
2014. okt. 2. 16:37
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak: Hiszti, ha leírom azt a tapasztalatomat, hogy eddig minden nő csak átb#szott és kihasznált? Illetve azt, hogy ezt rajtam kívül többtízmillió férfi tapasztalja, akár kapcsolaton belül is? Hogy a hozzám legközelebb állók körében is 90%-ban így van a dolog? Hogy egy csomó nő azért válik, mert megunta a férje farkát és máséra vágyik? És hogy emiatt sok férfi csövesként végzi? Szerintem te nem vagy tisztában a hiszti szó jelentésével. Egyre több FÉRFI-nak kezd felnyílni a szeme, és akkor ezek a nők nagy sz#rban lesznek. A normális nőkkel semmi bajom csak sajnos az ritka, mint a fehér holló. 24/F

Megj.:(Szerintem neked a zsidók is hisztisnek számítanak mert ujjal mutogatnak a nácikra a holokauszt okán.)

2014. okt. 4. 13:12
 22/24 anonim ***** válasza:

Utolsó! Meglehet, de ő maga is zsidó :D

Nagyon jókat írsz. Szerencsére tényleg egyre több férfinak nyílik fel a szeme. Például ilyen megmozdulás volt a Férfihang is, de már ők is elkorcsosultak, azzá váltak, ami ellen küzdöttek (és látszólag még ma is küzdnek): feministává. A Huffnágel blog az utolsó remény.

2014. okt. 4. 13:36
 23/24 anonim ***** válasza:
Utolsónak, utolsó előtti vagyok: Én is ismerem mindkét oldalt. Hasonló dolgot vettem észre a Férfihang oldalán, de ott is vannak jó írások néha. Huffnágel is jó, de ott is kell szelektálni, valamikor elég durván fogalmaz, bár az inkább szatirikus és nem kell komolyan venni, de alapvetően fontos dolgokról ír.
2014. okt. 4. 14:19
 24/24 icso bogcy válasza:
ezt a kérdést biztos 1 olyan valaki tehette fel aki egyedül van és férfi csak nem kell 1 nőnek se. erre a válasz egyszerű hát ronda az illető akkor nem kell 1 nőnek sem. ez logikus és a normális nők nem fognak 1 olyannak össze álni aki ronda akit nem kívánnak akivel nem jó a szex . akit szégyelnek az úton más hellyeken. a gyerekük is csunya lenne. ez a véleményem. ,, ink.. apáca leszek,, hehe
2015. júl. 8. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!