Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan tudnék kilépni a...

Hogyan tudnék kilépni a komfortzónámból? Nagyon magányos vagyok.

Figyelt kérdés
Eléggé antiszociális alkat vagyok, lehet velem rendesen beszélgetni, de nem nyitok az emberek felé és társaságban is visszahúzódó vagyok. Nagyon gyakran megnéznek a lányok (konditeremben vagy az utcán), ilyenkor próbálok úgy tenni mintha nem venném észre (és közben nagyon feszélyezve érzem magam). A külsőm miatt vagy azt hiszik rólam a körülettem lévők, hogy meleg vagyok, vagy pedig azt hogy irtó beképzelt és szarok a világra. Nagyon rossz ez így, főleg hogy elég jó pasinak tartanak (sokan mondták már hogy milyen jó nekem biztos punciban fürdök... jah persze) és csak a belsőm ami visszatart az ismerkedésben. Hol/hogy kezdhetnék egyáltalán neki? Netes ismerkedés nem játszik, azt szánalmasnak tartom. 24F
2014. okt. 1. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:
ha jó tested van, nem értem, hogy mi bajod van...
2014. okt. 1. 19:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Küldj képet :) 25 L
2014. okt. 1. 19:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Mivel te vagy a férfi, meg kell emberelned magad. Kevés az olyan normális lány,. aki oda merne menni egy ilyen pasihoz.

Nézz ki valakit aki tetszik. Tegyél fel egy mosolyt és sétálj oda, kérj tőle mondjuk egy zsepit, rágót, valamit. Aztán kérdezz tőle.

2014. okt. 1. 19:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, ez az amire képtelen vagyok. És amikor ott vagyok hogy látom a lány/lányokat feltűnően bámulni (néha tényleg őrjítő... mintha lenne rajtam valami vagy nem tudom) akkor az agyam elkezdi tolni egyből a kifogásokat (jó így egyedül, haggyam a fenébe nincs szükség kudarcra, stb...).
2014. okt. 1. 19:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha egyszer kipróbálod milyen másodjára már nem fogod eszt érezni
2014. okt. 1. 20:28
 6/6 anonim ***** válasza:
'jó így egyedül, haggyam a fenébe nincs szükség kudarcra, stb...' - igaza van az agyadnak, hidd el, hallgass rá ;)
2014. okt. 1. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!