Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Ebben a helyzetben mit...

Fiúk! Ebben a helyzetben mit tennetek?

Figyelt kérdés

17 eves lany vagyok, pentekre meghivtak ehy buliba, ahol az egyik evfolyamtarsam szulinapjat fogjuk unnepelni. Ott lesz a srac, aki nagyon tetszik nekem... de. En nem vagyok olyan vekony, amit mostanaban a fiuk preferalnak, a 172 cmhez 62 kg vagyok, nem olyan vekonyak a combjaim. Az arcommal szerencsere elegedett vagyok es szepnek is tartom magamat, az onbizalmam a testem miatt viszont kb 0. Ez a srac folyton mosolyog, nagyon kedvesnek tunik. Szerintetek lehet eselyem igy is felkelteni a figyelmet? :/ Persze mar elkezdtem kifejezetten labra tornazni es valtoztattam az etrendemen is egy honapja (es szigoruan tartok mindent!), de meg nem latszik eredmeny. Osszejonnetek egy ilyen lannyal, ha nem is azonnal, de kesobb, amikor mar van eredmenye az igyekezetnek? Vagy kizaro ok ha valaki egyszer husisabb volt es ismertetek? :/

Koszonom a valaszokat.

2014. okt. 1. 17:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
buliban elég sok esély van rá hogy összekapard a srácot. ülj oda hozzá beszélgetni, nyomulj rá kicsit. jó lesz
2014. okt. 1. 17:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
nekem alapból az ilyen lányok jönnek be mint te :) am meg menj csak nyugodtan oda és kezd vele beszélgetni :) ha neki is tetszel akkor ugy is jól fognak alakulni a dolgok
2014. okt. 1. 17:25
 3/6 anonim válasza:
Leírás alapjan a magassagod és a sulyod teljesen aranyosnak tűnik szerintem nem lesz gondod vele csak tudasd vele mert lehet h magatol nem fog oda menni 20F
2014. okt. 1. 17:35
 4/6 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat:)

Elegge elore gondolkozva, szerintetek hagyhatom majd hogy megcsokoljon, vagy ti nem vennetek komolyan egy olyan lanyt akivel buliban kavartok? Meg nagyjabol teljesen ismeretlenul (6eve evfolyamtarsak vagyunk es ennyi) odamehetek hozza ha a ahaverjai is ott vannak? Vagy varjak mig egy pillanatra egyedul lesz?

2014. okt. 1. 17:40
 5/6 anonim ***** válasza:
A leírás alapján gyönyörűbb vagy, mint a legtöbb lány!
2014. okt. 1. 17:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Lesz pia is a házibuliban, oldottabb lesz a hangulat, te is könnyebben tudsz majd csábítani:-) csók pedig természetes dolog, pláne egy olyan sráctól, aki bejön neked:D

Még az alakodról annyit, hogy az edzéstől csak vastagabb lesz, de a testsúlyod és a magasságod teljesen jó:-)

2014. okt. 1. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!