Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol és hogyan ismerkedjek, ha...

Hol és hogyan ismerkedjek, ha olyan típusú pasit akarok, amilyen én vagyok?

Figyelt kérdés

19/L vagyok. Internet kizárva, az nem jött be.:)

Amilyen vagyok és amilyet szeretnék: közvetlen, barátkozós, sokat beszélő, bulizós, bátor, extrovertált :) Olyan pasit szeretnék, aki ilyen.

Hol vannak ilyen fiúk?

Sokat járok sörözőkbe.

Mit kéne csinálnom?

Jobban szeretném, ha a pasi kezdeményezne, én már belefáradtam abba, hogy én kezdeményezek.

És ha lehet, velem egyidőset vagy 1-2 évvel idősebbet szeretnék.

2014. szept. 29. 17:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
8 Látszik te is a pisis férfiak közé tartozol. :)
2014. szept. 29. 17:44
 12/12 anonim ***** válasza:

Attól, hogy nem teszek meg valamit, még jelenti azt, hogy nem vagyok bátor. Szimplán ha 10-ből 8 alkalommal hónapokon keresztül én megyek oda, akkor már unom....a harmadik nap is unom ugyanazt enni ebédre, és ugyanazt a filmet nézni...ez nem személyiség kérdése, hisz tudja magáról, hogy képes rá, csak már csömör van.

Szerintem menj fesztiválokra, habár ez a szezon már elment, de végeredményben azokkal a helyekkel jársz jól, ahol te magad is szeretsz tartózkodni, hisz nagy eséllyel mások is azért vannak ott. Ha nem akarsz közvetlen mód odamenni, és beszédet kezdeményezni, akkor határozott mosoly és tekintet, hogy abszolút ne legyen félreérthető, hogy most igazából másra néztél, vagy csak a fallal szemezel.

2014. okt. 4. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!