Miért váltja ki ezt belőlem ha nem is érzek iránta semmit?
Figyelt kérdés
Szóval van egy srác akivel néha összefutok és amikor beszélnénk alig bírok kinyögni valami értelmeset. Néha összekeverem a szavakat vagy értelmetlen dolgokat mondok amin ő csak kedvesen nevet. Amikor nem vele vagyok nem szoktam ilyen lenni. Amúgy nem nem érzem azt, hogy vonzódom hozzá meg ilyenek. Miért van ez?2014. szept. 27. 19:12
2/6 anonim válasza:
Pedig ez vonzalom. Nem feltétlenül a külsőhöz, hanem mondjuk a személyiségéhez. Esetleg úgy érzed tetszel neki, és ez zavarba hoz.
Én mostanra megtanultam kezelni a fiú ügyeimet, és nem nagyon jövök zavarba, ha olyan sráccal beszélek, aki kicsit is bejön, egy valaki kivételével. Nem is értem a dolgot, mert nem egy nagydumás macsó, sőt inkább visszahúzódónak mondanám, de valahogy amikor vele beszélek, akkor nagyon durván zavarban vagyok. Ami azért is furcsa, mert egy másik srác, (akibe szerelmes vagyok/voltam) abszolút nem ezt váltja ki belőlem, mellette inkább valami furcsa boldogságot, és teljes elengedést érzek, de emellett a srác mellett befeszülök. Talán ilyen hatással van rám a személyisége.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ és nem kötekedni akarok, de szerintem ez nem az. Szóval nem érzem azt a fellángolást se a testi vonzalmat stb. csak nem bírok mellette rendesen megnyikkani :P
2014. szept. 27. 19:33
4/6 anonim válasza:
Szerinted bejössz neki? Vagy nem lehet, hogy egy nagymenő srácról van szó?
5/6 A kérdező kommentje:
#2 Neked is köszönöm a választ :) majd meglátjuk mi lesz, jelenleg barátnője van és nem mutat felém nagy érdeklődést szóval :P
2014. szept. 27. 19:37
6/6 A kérdező kommentje:
#3 Szerintem nem :P Hát nem mondanám menőnek inkább csak olyan nagydumás :D
2014. szept. 27. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!