Ezt a fajta viselkedést a terhesség váltja ki belőlem?
Én is van, hogy csak utólag látom, hogy elütöttem valamit.
Megmondom őszintén, hogy először én is csak néztem, hogy mit jelenthet pl. a vok. Mit írhatott félre az, aki írta? Sajnos ez jellemző, hogy van aki kedveli a szleng szavakat, kifejezéseket. Én azt gondolom, hogy annyi fáradságot igazán vehetnének az emberek, hogy legalább írásban nem használják, vagy sajnos tényleg sokan nem tudnak helyesen írni. Én a "lessz"-től vagyok rosszul. Egyszer egy barátnőm írta sms-ben, nagy csalódás volt.
A 11 éves húgom vok-ozik és használja ezeket a kifejezéseket, az nem idegesít annyira, mint felnőtt, leesndő anyukák szájából "hallani".
Amit az utolsó válazoló írt, az már a csúcs, de azt fel lehet tudatlanságnak is fogni, viszont a vok-ot csak valamiféle primitívségnek.
Utálom néha magam érte, de én is kivagyok ezektől! (kivok.. brrrrrr)
De ami a legeslegjobban kicsinál, pl.: megfogok fázni? Miért kell egybeírni, mikor az igéhez tartozik? Csak azért mert igekötő? Na nálam ez a vezető...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!