Első? (rövid kérdés)
Figyelt kérdés
Első csókom lesz hétfőn^^ es hát úgy csinálom majd hogy adok egy puszit az arcára es utána a szájára. Aztán majd ő is megcsinálja ugyanezt.Ti mivel kezdenétek szájra puszi vagy arca vagy mind2? Ő nyelveset akart én meg mondtam neki ne lvl998899 kezdjük hanem egy könnyűvel es az kellemes emlék lesz mind2-nek:) Azt mondta jó ahogy neked jobb:) es minden egyes percben ez van eszemben:)2014. szept. 27. 09:41
1/5 anonim válasza:
Ilyet megbeszélni?:D a csók jön magától, nem kell megtervezni, ahogy most elképzeled úgysem úgy fog történni:D
2/5 anonim válasza:
Mivel jobb, hogy az arcára adod először nyuszimuszi? Kellemes emlék? A spontán jönne az mégszebb lenne.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem ugy értem na akkor most hanem csak 1x hoppá de lehet ugy fogom hogy elterelem a figyelmét es akkor 1x csak cupp:D es ugy meg meg jobb lesz:D
2014. szept. 27. 09:57
4/5 anonim válasza:
Úgy örülök hogy az én időmben még nem igy mentek a dolgok...
5/5 A kérdező kommentje:
Jajj akkor neked nagyon jóvolt kedves utolsó nem érdekel mi volt a te idődben az elmúlt. 21.században vagyunk ;)
2014. szept. 27. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!