Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Neten megismert férfival...

Neten megismert férfival találkoztam, a lentebb leírtak alapján szerintetek tetszhetek neki?

Figyelt kérdés

Neten ismertem meg, szerdán találkoztunk, elég keveset tudtunk együtt lenni sajnos, de végig volt téma, kellemesen eldiskuráltunk. Aznap este én írtam neki, de akkor is bőbeszédű volt, megemlítettem, hogy sajnálom, hogy ilyen keveset voltunk együtt írta, hogy lesz még rá alkalom. Tegnap reggel is beszélgettünk elmeséltem neki, hogy vele álmodtam egy hülyeséget és viccesen megjegyezte, hogy ez már jó jel, ha róla álmodok.

Tegnap este rámírt, csevegtünk meg ma reggel is, de a következő találkozót nem nagyon erőlteti. Írta, hogy azt szereti hogyha Ő udvarol a lánynak, nem fordítva, viszont nem szereti, ha egyoldalú a dolog, ezért is kerestem én elsőnek a randi után megerősítésképp.

Férfiak/fiúk Ti mennyivel az első randi után szervezitek a következőt? Vagy ha nem tetszenék neki nem keresne? Vagy csak illedelmes :D minden megfordul a fejemben. Mindenesetre nekem nagyon tetszik külsőleg, belsőleg meg szíveseb megismerném jobban, dehát ehhez találkozni kéne.

Szerintetek? 21/L

2014. szept. 26. 10:41
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es köszönöm a nyilvánvaló választ. Biztos a Te életedben is volt már, hogy bizonytalan voltál és a várakozás idejében szükség volt megerősítésre. Na nekem most ez. Többieknek is köszönöm a választ.
2014. szept. 26. 11:14
 12/19 anonim ***** válasza:

Oké, még ha nem is erotikus álomról beszéltél neki, azért valószínűleg lelkileg kitárulkozás terén már lekerült a bugyi is rólad, ha az mondta, hogy nem szereti ha a lány udvarol a fiúnak.

2014. szept. 26. 11:22
 13/19 A kérdező kommentje:
Érdekes a gondolkodásmódod 6-os. Szóval ha Te ismerkedsz egy lánnyal, akár csak az első randin vagytok túl és ő megemlíti, hogy veled álmodott, h te egy szellem vagy, akkor hagyod őt mert biztos könnyen kapható? Vagy lelkileg teljesen kitárulkozottnak gondolod őt? Szerintem azért ez messze nem merítette ki az általam gyakorolt udvarlást vagy kitárulkozást felé. Nem hiszem, hogy minden szót, mondatot ennyire cenzúrázni kéne az elején, de remélem akkor nem te vagy titkon akivel találkoztam, mert akkor gondban lennék :-)
2014. szept. 26. 11:28
 14/19 anonim ***** válasza:
Netes ismerkedés? Hm. Szerintem ne fektess bele sok energiát, nem érdemes. Mondom ezt férfiként. :/
2014. szept. 26. 11:36
 15/19 A kérdező kommentje:
Miért mondod ezt? Fejtsd ki kérlek. Tudom vigyázni kell a netes társkeresővel, de júniusban lett vége az akkori párommal egy év után ami szintén neten kezdődött.
2014. szept. 26. 11:46
 16/19 anonim ***** válasza:

Lehet hogy szerencséd lesz, nem mondhatom, hogy nem. A tapasztalataimra tudok hagyatkozni, és szerintem nem vagyok egyedül. Jó néhány nővel beszéltem már neten keresztül, nagy részük idő előtt lelép, valamitől berezelnek, vagy éppen jön egy jobb, vagy csak egyszerűen nem akarnak találkozni.

Aztán rájöttem, hogy miért nem akarnak találkozni a nők a férfiakkal. Azért, mert a netes ismerkedés alatt több mindenben hazudtak a férfinak, és nem akarnak az első találkozásnál rögtön beégni, ezért inkább lelépnek és keresnek egy másik balekot, akit be lehet hülyíteni.

Aztán van a nők azon része, akik neten keresztül nyitottak, spontánok, közvetlenek, személyes találkozáskor meg olyanok, mint a kuka, meg se mernek mukkanni, max. elejtenek egy-két "ja", "hát ja" stb. rövid válaszokat, miközben végig nekem kell őket szórakoztatni, ők semmit nem tesznek bele a pakliba, ezáltal egyoldalúvá válik az egész folyamat, és úgy érzem, hogy ebbe az egészbe csak én fektetek energiát.

Aztán van egy harmadik típus, akikkel jól sikerül a randi, jól érzem magam velük, majd a végén bejelentik, hogy ők dugni akarnak, azaz egyéjszakásra vagyok jók nekik. Nos, én meg nem azért akarok velük találkozni, hogy meghúzzam őket, hanem mert valami komolyabbat szeretnék tőlük, ellenben ők nem, mert még vagy a volt palijukba szerelmesek, vagy még nem tették túl magukat a szakításon, vagy valami elérhetetlenre vágynak és pótlékként, átmeneti megoldásként tekintenek rám, szóval így nekem nem pálya.

Gyanítom, hogy mi férfiak is így állunk minősítésileg. Ezért nem látom értelmét a netes ismerkedésnek, mert teljesen más képet mutat a szöveg alapján valaki, mint szemtől szemben.

2014. szept. 26. 11:57
 17/19 A kérdező kommentje:
Értelek! Tudom, hogy 21 évesen nem vagyok lekésve semmiről, de jelenleg nincs más lehetőség ahol tudnék ismerkedni.
2014. szept. 26. 12:07
 18/19 anonim ***** válasza:

Tutira nem velem találkoztál. Nem akarok senkit átnevelni, de hidd el, hogy kicsit jobb érzésű férfinak érdekesebb egy olyan nő, aki az elején kicsit visszafogottabb, nem fecseg rögtön mélyebb érzelmeiről, egészségügyi állapotáról, kapcsolatairól, ezotériáról, stb.

Mondjuk régebben néha szórakozóhelyeken egy-két ital után kedvet éreztem könnyedebb célú ismerkedéshez is, és már pár mondatból is messzemenő következtetéseket tudtam (elég jó aránnyal helyesen) levonni.

#6 (a #14-es hozzászóló egy másik 63%-os)

2014. szept. 26. 12:08
 19/19 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy miket nem illik mondani az elején. Sem exet, sem érzelmeket, sem betegségeket nem említettem, inkább ő beszélt ezekről...na most, én úgy vélem, hogy ez az egy álmos mondat, nem jelent semmit. Ezotéria na aztán ahhoz én túl földhöz ragadt vagyok. De a tiéd is egy vélemény meghallgattam, remélem az én randipartnerem nem olyan gondolkodásmódú mint Te.
2014. szept. 26. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!