Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tegnap találkoztam egy lánnyal...

Tegnap találkoztam egy lánnyal. Nem tudom mi van. Valaha is éreztem én ilyet?

Figyelt kérdés

Tegnap előtt baráti társaságom tartott bulit, ott egyik lány barátom meghívta egyik barátnőét, osztálytársát.

A buli vége felé maga lány jött oda és elkezdtünk beszélgetni. Aztán egyre jobban elkezdett tetszeni, egyre jobban alakult a dolog, összebújás és egyetlen, de nagyon édes csók. Aztán eljött a búcsú ideje. Én hazajöttem, ő ott maradt a lány barátomnál, majd ma indult haza.

Vele álmodtam, egész nap csak rágondolok. Szerelmes lettem? Boldog vagyok, annak érzem magam most, DE olyan letargikusan is hogy mi van ha többé nem találkozunk? CSODÁLATOS VOLT... sajnos elég messze lakik...... Láttam rajta hogy ő sem csak úgy "buli-ismerkedéses-csólolózáscuccus" dologból jött oda. Még nem is ismerem igazán, de máris hiányzik. Sose éreztem ilyet!

2014. aug. 18. 21:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezért érzed ilyen erősnek. Mert még soha nem éreztél ilyet.
2014. aug. 18. 21:36
 2/7 anonim ***** válasza:
legyen tököd és keresd
2014. aug. 18. 21:51
 3/7 A kérdező kommentje:
Az biztos hogy ilyet nem éreztem. SOHA! Most is csak Ő jár a fejemben. Kíváncsi lennék, az övében mi.
2014. aug. 18. 22:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi az az "elég messze"? Mi a két város? :)
2014. aug. 18. 23:07
 5/7 A kérdező kommentje:

Ha egy 20-30-40km lenne a távolság, akkor az nem lenne távolság.

Dabas - Mikepércs

2014. aug. 19. 06:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Kész, eldőlt hogy én szerelmes lettem, vele álmodok, arra pár órára gondolok és rá .... és alig tudok enni valamit is :)
2014. aug. 19. 10:07
 7/7 A kérdező kommentje:

Párkapcsolatban 1 hete! Te jó ég. Ilyen még soha nem voltam :) Tényleg, ha pusztán rágondolok érzem a szívemet!

Kár hogy havonta csak párszor tudunk találkozni :(

2014. szept. 7. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!